Mamma Mia!

met René van Kooten en Brigitte Heitzer

  • Musical

MAMMA MIA! is een absoluut feest met de grootste hits van ABBA in een heerlijk verhaal vol romantiek en humor. Met in de sterrencast naast Brigitte Heitzer als Donna, René van Kooten als Sam en Soraya Gerrits als Sophie.

Sophie staat op het punt om te trouwen en heeft de wens om op een zonnig Grieks eiland door haar vader te worden weggegeven. Maar wie is haar vader?! Haar vrijgevochten moeder Donna wordt door de zoektocht van Sophie plotseling geconfronteerd met haar turbulente verleden en drie voormalige liefdes. De populaire musical MAMMA MIA! is zonder twijfel een sensatie. Wereldwijd werd de musical al door meer dan 60 miljoen bezoekers gezien.

 

Mamma Mia's Ladies Night op woensdag 28 februari! 

Nog meer feest? Woensdag 28 februari organiseert het Zaantheater een speciale Ladies Night. Wil je écht uitpakken? Boek dan een Ladies Night vriendinnenarrangement bij je voorstellingstickets. Dit arrangement bestaat uit Griekse snacks en drie drankjes gedurende de hele avond én uiteraard na afloop een goedgevulde goodiebag (t.w.v. €50,-) voor thuis. Lees hier meer

Albert Heijnzaal Bestel
Albert Heijnzaal Bestel
Albert Heijnzaal Bestel
Albert Heijnzaal Bestel
Meer voorstellingen

Prijzen

€ 35,00 - € 79,50
Regulier
Rang 1 € 59,50
Rang 2 € 49,50
Rang 3 € 35,00
Toprang € 69,50
Ticketprijs incl. €4,00 drankje & garderobe

Extra informatie:

Met: Brigitte Heitzer, René van Kooten e.a.
Heeft een pauze: Ja
Ik wil: Met de hele familie, Avondje uit, Publiekslievelingen, Met vriendinnen

Recensies

Een vrolijke familievoorstelling die het publiek deze herfst en komende winter een heerlijke nazomer in het theater geeft.

De Telegraaf

Wat een feest, zoveel aandacht voor het kleine. Het maakt de vierde (!) tournee van Mamma Mia! langs Nederlandse theaters en schouwburgen toch echt weer de moeite waard.

AD

De sterke cast van Mamma Mia! doet de Abbaliedjes eer aan

Parool

Mamma Mia's Ladies Night op woensdag 28 februari! 

Nog meer feest? Woensdag 28 februari organiseert het Zaantheater een speciale Ladies Night. Wil je écht uitpakken? Boek dan een Ladies Night vriendinnenarrangement bij je voorstellingstickets. Dit arrangement bestaat uit Griekse snacks en drie drankjes gedurende de hele avond én uiteraard na afloop een goedgevulde goodiebag (t.w.v. €50,-) voor thuis.

Lees hier meer

Ladies Night Website Button Links NIEUW

Zaantheater en De Zaanse Regenboog

Theater gaat over iedereen en is voor iedereen. Samen met de Zaanse Regenboog , de LHBTIQ+  organisatie van de Zaanstreek, organiseert het Zaantheater voorstellingen met thema’s als seksualiteit, gender, inclusiviteit, genderidentiteit, lhbt-emancipatie en diversiteit. Voorstellingen waarin je jezelf herkent of die je blik verruimen.

DZR Logo Online Orgineel

Maak je theaterbezoek compleet met een diner in het ZaanTheaterrestaurant

Kom je vanuit je drukke dag naar ons theater? Kom dan vooraf aan de voorstelling (bij een matinee na afloop voorstelling) zorgeloos dineren in ons restaurant. Chef-kok Aaron Beijersbergen hij stelt de heerlijkste menu’s vol seizoen- en streekproducten voor je samen. Je bent vanaf 17.30 uur van harte welkom in ons restaurant. Geniet met elkaar van een heerlijk 3-gangen diner, dat uiteraard perfect aansluit op de voorstelling. Boek je diner direct bij je voorstellingstickets. Heb je al tickets? Klik dan hieronder op de gewenste datum om nog losse restaurantboeking te maken.

dinsdag 27 februari / woensdag 28 februari / donderdag 29 februari / vrijdag 1 maart / zaterdag 2 maart / zondag 3 maart

20231019 PFB4089 1200Px Foto Pascal Fielmich (1)