Mamma Mia!

met René van Kooten en Brigitte Heitzer

  • Musical

MAMMA MIA! is een absoluut feest met de grootste hits van ABBA in een heerlijk verhaal vol romantiek en humor. Met in de sterrencast naast Brigitte Heitzer als Donna, René van Kooten als Sam en Soraya Gerrits als Sophie.

Sophie staat op het punt om te trouwen en heeft de wens om op een zonnig Grieks eiland door haar vader te worden weggegeven. Maar wie is haar vader?! Haar vrijgevochten moeder Donna wordt door de zoektocht van Sophie plotseling geconfronteerd met haar turbulente verleden en drie voormalige liefdes. De populaire musical MAMMA MIA! is zonder twijfel een sensatie. Wereldwijd werd de musical al door meer dan 60 miljoen bezoekers gezien.

Mamma/mama

Albert Heijnzaal Bestel
Albert Heijnzaal Bestel
Albert Heijnzaal Bestel
Albert Heijnzaal Bestel
Meer voorstellingen

Prijzen

€ 35,00 - € 79,50
Regulier
Rang 1 € 59,50
Rang 2 € 49,50
Rang 3 € 35,00
Toprang € 69,50
Ticketprijs incl. €4,00 drankje & garderobe

Extra informatie:

Met: Brigitte Heitzer, René van Kooten e.a.
Heeft een pauze: Nog niet bekend
Ik wil: Met de hele familie, Met vriendinnen, Publiekslievelingen, Avondje uit

Recensies

Een vrolijke familievoorstelling die het publiek deze herfst en komende winter een heerlijke nazomer in het theater geeft.

De Telegraaf

Wat een feest, zoveel aandacht voor het kleine. Het maakt de vierde (!) tournee van Mamma Mia! langs Nederlandse theaters en schouwburgen toch echt weer de moeite waard.

AD

De sterke cast van Mamma Mia! doet de Abbaliedjes eer aan

Parool

Zaantheater en De Zaanse Regenboog

Theater gaat over iedereen en is voor iedereen. Samen met de Zaanse Regenboog , de LHBTIQ+  organisatie van de Zaanstreek, organiseert het Zaantheater voorstellingen met thema’s als seksualiteit, gender, inclusiviteit, genderidentiteit, lhbt-emancipatie en diversiteit. Voorstellingen waarin je jezelf herkent of die je blik verruimen.

DZR Logo Online Orgineel

Vooraf eten in het ZaanTheaterrestaurant

Zin om voorafgaand aan of na afloop van deze voorstelling lekker te dineren? Dat kan weer! Ons restaurant heet voortaan ZaanTheaterrestaurant en serveert een heerlijk driegangenmenu dat maandelijks wisselt. Boek je tafel direct bij het kopen van je voorstellingskaarten. Heb je al kaarten voor deze voorstelling? Klik dan hieronder om een losse restaurantboeking te maken.

dinsdag 27 februari / woensdag 28 februari / donderdag 29 februari / vrijdag 1 maart / zaterdag 2 maart / zondag 3 maart

MUZE Restaurant Zaantheater