Emmanuel Burriel DSC9828

Machine de Cirque

La Galerie

  • Theatershow

Waar ter wereld ze ook optreden, overal vallen de monden open van verbazing om dit Canadese gezelschap bestaande uit circusartiesten van wereldklasse. La Galerie is een verbluffende voorstelling met adembenemende acrobatiek, humor, slapstick en verleidelijke livemuziek. Op een smetteloze witte tentoonstelling zorgen de artiesten voor een explosie van kleur. “Hilarische circusslapstick met ijzingwekkende acrobatiek”, schreef Theaterkrant (****) over hun vorige voorstelling. 

Wit. Helemaal wit. Bij een smetteloze tentoonstelling wordt een pluim van kleur onmiddellijk opgeruimd. Allen zijn verheugd om de meest absurde monochrome perfectie terug te geven. Beetje bij beetje lijkt er iets mis te gaan, dingen lopen in de war. De bezoekers stappen geleidelijk over naar een andere wereld: de set keert binnenstebuiten. Kleur verschijnt opnieuw, maar nu is het onuitwisbaar. Geamuseerd, verontrustend, energiek – zullen ze geabsorbeerd worden?

Onder leiding van regisseur Olivier Lépine nemen zeven circusartiesten van wereldklasse en een multi-intrumentalist je mee naar de rafelranden van de kunst.

Albert Heijnzaal Bestel

Prijzen

€ 17,25 - € 31,65
Regulier
Rang 1 € 27,50
Rang 2 € 23,45
Rang 3 € 17,25
Toprang € 31,65
Ticketprijs incl. €4,00 drankje & garderobe

Extra informatie:

Regie: Olivier Lépine
Heeft een pauze: Nog niet bekend
Ik wil: Avondje uit, Language No Problem, Verrassend bijzonder

Vooraf eten in het ZaanTheaterrestaurant

Zin om voorafgaand aan deze voorstelling lekker te dineren? Dat kan weer! Ons restaurant heet voortaan ZaanTheaterrestaurant en serveert een heerlijk driegangenmenu dat maandelijks wisselt. Boek je tafel direct bij het kopen van je voorstellingskaarten. Heb je al kaarten voor deze voorstelling? Klik dan hier om een losse restaurantboeking te maken.

MUZE Restaurant Zaantheater