Jubileumvoorstelling

Acqua Alta + Digital world

Visueel theater van Adrien M & Claire B

Het Zaantheater bestaat 25 jaar en dat vieren we met een unieke ervaring van het Franse gezelschap Adrien M & Claire B. Acqua Alta is een project waarbij de visuele beleving voorop staat. Prachtig theater waarin verhaal, mens en techniek op betoverende wijze samen komen.

Ons hele pand staat in het teken van dit verhaal over het almaar stijgende water. Acqua Alta is namelijk een driedimensionaal project dat bestaat uit meerdere ervaringen. Naast de theatervoorstelling Ink Black kun je je ook nog laten onderdompelen in de bijbehorende Digital World. De voorstelling en het event Digital World zijn los van elkaar te bezoeken, maar ook samen d.m.v. een combi-ticket. Overdag naar de Digital World? Klik hier.

Theatervoorstelling Ink Black
Ink Black vertelt het verhaal over een man en een vrouw die worden overspoeld door een heftige regenbui. De vrouw verdwijnt in het inktzwarte water. Alleen een plukje van haar haar blijft nog zichtbaar. Een universeel verhaal over bizarre situaties en hoe we deze kunnen overwinnen.

Het digitale decor leeft en beweegt mee met het verhaal, waardoor er een verrassende dynamiek ontstaat met de spelers. Ink Black is een wonderlijke combinatie van beweging, dans, muziek en verbeeldingskracht die tot leven komt.  

Laat je betoveren door deze exclusieve theatervoorstelling uit Frankrijk!

Event Digital World
De Digital World bestaat uit drie onderdelen. Loop de Kleine zaal binnen voor de immersieve installatie Last minute, in de Benedenzaal ervaar je hoe een pop-up boek met augmented reality tot leven komt, en in de Bovenfoyer kun je Acqua Alta met een VR-bril weer heel anders beleven.

Je kunt de theatervoorstelling Ink Black los boeken, of een combinatieticket kopen voor Ink Black en de Digital World. Wil je overdag naar de Digital World? Dat kan ook.

Meer over de Digital World lees je hier.

Ticketprijs incl. €4,00 drankje & garderobe

Extra informatie:

Regie: Adrien M & Claire B

Kom ook naar Digital World!

Vooraf eten in het ZaanTheaterrestaurant

Zin om voorafgaand aan deze voorstelling lekker te dineren? Dat kan weer! Ons restaurant heet voortaan ZaanTheaterrestaurant en serveert een heerlijk driegangenmenu dat maandelijks wisselt. Boek je tafel direct bij het kopen van je voorstellingskaarten. Heb je al kaarten voor deze voorstelling? Klik dan hieronder om een losse restaurantboeking te maken.

donderdag 4 januarivrijdag 5 januari / zaterdag 6 januari / zondag 7 januari

MUZE Restaurant Zaantheater