Adrien M & Claire B Voorstelling Show

Jubileumvoorstelling

Acqua Alta + Digital world

  • Theatershow
Zaantheater Bestel
Meer Info

Het Zaantheater bestaat 25 jaar en dat vieren we met een unieke ervaring van het Franse gezelschap Adrien M & Claire B. Hun driedimensionale project Acqua Alta bestaat uit een voorstelling, een digitaal pop-up boek en een VR-beleving. Ook brengen ze de immersieve installatie Last minute.  Exclusief te zien bij ons! Het hele pand staat in het teken van dit verhaal over het almaar stijgende water.

Acqua Alta bestaat uit meerdere ervaringen. Naast de theatervoorstelling Acqua Alta / Ink Black kun je je laten onderdompelen in de bijbehorende Digital World met een immersieve installatie, een pop-up boek en een Virtual Reality beleving. Kaarten voor de voorstelling en de Digital World zijn los te bestellen of samen als combi-ticket.

Acqua Alta / Ink Black

1. Theatervoorstelling - Albert Heijnzaal
Acqua Alta/ Ink Black is een combinatie van beweging, dans, muziek en verbeeldingskracht, die tot leven komt. Een man en een vrouw die het stijgende water te lijf gaan, een universeel verhaal over verliezen en zoeken. Prachtig visueel theater waarin verhaal, mens en techniek op betoverende wijze samen komen.

Zaantheater Bestel
Zaantheater Bestel
Zaantheater Bestel
Zaantheater Bestel
Ticketprijs incl. €4,00 drankje & garderobe

Extra informatie:

Regie: Adrien M & Claire B
Heeft een pauze: Nee
Ik wil: Verrassend bijzonder, Language No Problem, Met de hele familie, Avondje uit

Digital World

Een ticket voor Digital World geeft toegang tot drie bijzondere installaties verspreidt over het Zaantheater. De immersieve installatie Last minute in de Kleine zaal is op vaste tijden te bezoeken, door een maximaal aantal van 40 bezoekers. Op je ticket staat de shift aangegeven waarvoor jij plaatsen hebt gereserveerd voor Last minute in de Kleine zaal. Zie het schema onderaan deze pagina voor de aanvangstijd van de immersieve installatie Last minute. Het pop-up boek en de Virtual Reality beleving zijn voor of na de immersieve installatie Last minute te bezoeken. 

2. Pop-up boek - Benedenzaal
Weet je wat augmented reality is? Ervaar in Crossing Mirror hoe een pop-up boek daarmee tot leven komt.

Pop Up Boek

3. Virtual Reality Beleving - Bovenfoyer
De digitale wereld heeft veel gezichten. Met een VR-bril beleef je in Tête a têtê het verhaal waar Acqua Alta over gaat weer heel anders. Laat je verrassen!

Vr Beleving

4. Immersieve Installatie - Kleine Zaal
Last minute is een immersieve installatie waarbij je belandt in een andere wereld. Jouw beweging wordt onderdeel van de digitale omgeving.

Immersieve Installatie
Schema Met Shifts

Vooraf eten in het ZaanTheaterrestaurant

Zin om voorafgaand aan deze voorstelling lekker te dineren? Dat kan weer! Ons restaurant heet voortaan ZaanTheaterrestaurant en serveert een heerlijk driegangenmenu dat maandelijks wisselt. Boek je tafel direct bij het kopen van je voorstellingskaarten. Heb je al kaarten voor deze voorstelling? Klik dan hieronder om een losse restaurantboeking te maken.

donderdag 4 januarivrijdag 5 januari / zaterdag 6 januari / zondag 7 januari

MUZE Restaurant Zaantheater