Joost Spijkers SPIJKERPALEIS Muziek

Joost Spijkers

SPIJKERPALEIS

  • Muziek
Kleine Zaal Bestel
Meer Info

Joost verdwaalt in het SPIJKERPALEIS. In een doolhof van spiegels ziet hij zijn geliefden, ouders, kinderen, vriend en vijand en daarmee: zichzelf. De mens bestaat immers bij de gratie van de mensen die hem omringen. ‘Ik ben door jou’.

Daarom is eenzaamheid zo’n genadeloos gif. Omdat Joost zich realiseerde dat zijn leven na iedere ontmoeting anders was dan ervoor, verdienen ze allemaal een lied. Deze show is een caleidoscopische collage met sfeervolle muziek, soms weemoedig en dan weer uitbundig. Is deze man een gek die zijn eigen wereld creëert en zijn familie en vrienden in spiegels ziet, of is hij juist een genie die het antigif in handen heeft?

Joost Spijkers is inmiddels een gevestigde naam in het theater. En terecht. De Groene Amsterdammer omschreef wel het beste waarom: “…SPIJKERS brengt zoveel meer dan een theaterconcert omdat Joost zoveel meer is dan een zanger. Hij is een geweldige acteur en liedperformer: soms zacht en teder, soms bitter en hard, soms ronduit clownesk.”  SPIJKERS melancholie, romantiek, muzikaliteit en soms rauwe kolder valt in de smaak bij pers, publiek en jury’s: SPIJKERS II werd bekroond met de prestigieuze Poelifinario voor meest indrukwekkende cabaretvoorstelling. Ook HOTEL SPIJKERS kreeg een nominatie voor de Poelifinario 2022. Als klap op de vuurpijl won het nummer Welkom Thuis uit die voorstelling de Annie MG Schmidtprijs voor het beste theaterlied van 2021. 

Kleine Zaal Bestel

Prijzen

€ 25,00 - € 25,00
Regulier
Rang 1 € 25,00
Ticketprijs incl. €4,00 drankje & garderobe

Extra informatie:

Regie: Titus Tiel Groenestege
Met: Arend Niks, Stanislav Mitrović, Andreas Suntrop en Joost Spijkers
Overige: Tekst: Peer Wittenbols
Heeft een pauze: Nog niet bekend

Vooraf eten in het ZaanTheaterrestaurant

Zin om voorafgaand aan deze voorstelling lekker te dineren? Dat kan weer! Ons restaurant heet voortaan ZaanTheaterrestaurant en serveert een heerlijk driegangenmenu dat maandelijks wisselt. Boek je tafel direct bij het kopen van je voorstellingskaarten. Heb je al kaarten voor deze voorstelling? Klik dan hier om een losse restaurantboeking te maken.

MUZE Restaurant Zaantheater