Judeska Airlines Voorstelling Show

Jandino Asporaat

Judeska Airlines

  • Cabaret

Judeska is terug in een hilarische klucht. Nadat Judeska voor de zoveelste keer is ontslagen, krijgt ze nog één kans van het van het uitzendbureau, als stewardess. Judeska ziet het helemaal zitten: verre reizen, dure hotels en cocktails aan het zwembad. Maar dat zit er tot haar ongenoegen allemaal niet in, want ze blijft aan de grond. Ze wordt namelijk grondstewardess.

Haar realiteit is dealen met overvolle koffers, ongeduldige passagiers en krijsende kinderen. Judeska kent maar één manier om hier mee om te gaan: alles moet tegen de vlakte. Te midden van al deze chaos is iedereen op zoek naar geluk. Het is maar goed dat grondstewardess Judeska daar is om ze in de juiste richting te wijzen. Of niet?

Albert Heijnzaal Bestel

Prijzen

€ 18,25 - € 34,05
Regulier
Rang 1 € 29,50
Rang 2 € 25,05
Rang 3 € 18,25
Toprang € 34,05
Ticketprijs incl. €4,00 drankje & garderobe

Extra informatie:

Heeft een pauze: Nog niet bekend
Ik wil: Avondje uit, Publiekslievelingen, Humor

Vooraf eten in het ZaanTheaterrestaurant

Zin om voorafgaand aan deze voorstelling lekker te dineren? Dat kan weer! Ons restaurant heet voortaan ZaanTheaterrestaurant en serveert een heerlijk driegangenmenu dat maandelijks wisselt. Boek je tafel direct bij het kopen van je voorstellingskaarten. Heb je al kaarten voor deze voorstelling? Klik dan hier om een losse restaurantboeking te maken.

MUZE Restaurant Zaantheater