Jakop Ahlbom Company

Strangely familiair

Strangely Familiar is de nieuwe surreële en humorvolle voorstelling van gezelschap Jakop Ahlbom Company, met een mix van mime, dans, slapstick, muziek, magie en visuele effecten. Het leven van een man wordt op zijn kop gezet wanneer zijn dubbelganger verschijnt. Hij is alles wat de man niet is, en berooft hem van de aandacht waarnaar hij verlangt. Terwijl niemand de gelijkenis ziet, probeert de man uit deze miserabele situatie te vluchten.

Jakop Ahlbom Company is een theatergezelschap dat fysieke voorstellingen maakt die tot de verbeelding spreken. Met een mix van mime, dans, slapstick, muziek, magie en visuele effecten maken ze woordeloze, verhalende voorstellingen.

Ticketprijs incl. €4,00 drankje & garderobe

Extra informatie:

Regie: Jakop Ahlbom
Met: Erwin Boschmans, Yannick Greweldinger, Silke Hundertmark, Fabio Maniglio, Luca Maniglio, Daphne Masé

Vier Valentijnsdag in het Zaantheater

Trakteer jezelf en je partner op een liefdevolle avond in het theater met ons speciale Valentijnsarrangement voor slechts €12,50 voor twee personen! Geniet van een mini champagneflesje, aardbeien in chocoladedip, twee roze mini donuts en twee mini macarons. Proost op de liefde en laat de romantiek beginnen. Het perfecte Valentijnscadeau om aan jouw partner of jezelf te geven! Reserveer nu.

Heb je al over ons Valentijnsarrangement gelezen in het Stadsblad?

Valentijn Foto Liggend

Vooraf eten in het ZaanTheaterrestaurant

Zin om voorafgaand aan deze voorstelling lekker te dineren? Dat kan weer! Ons restaurant heet voortaan ZaanTheaterrestaurant en serveert een heerlijk driegangenmenu dat maandelijks wisselt. Boek je tafel direct bij het kopen van je voorstellingskaarten. Heb je al kaarten voor deze voorstelling? Klik dan hier om een losse restaurantboeking te maken.

MUZE Restaurant Zaantheater