Scenefoto Isabelle Beernaert

Isabelle Beernaert

Particles of God

Particles of God is een unieke artistieke vertolking van bewegingen in het universum. Een choreografie die zowel de dansers on stage als de emoties van het publiek meeneemt op reis. Wat verbindt ons, wat is ons thuis? Met internationale topcast en live muziek van meesterviolist Peter Bogaert. 

Muziek en dans zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Isabelle Beernaert staat garant voor muzikale diversiteit, op het ritme van de voorstelling. Werk van Max Richter, Philip Glass, Jon Hopkins e.a. smelt samen tot een kloppend geheel, als dagen van een rondreis.

Ticketprijs incl. €4,00 drankje & garderobe

Publiek
"Particles of God is de meest authentieke en pure creatie van Isabelle Beernaert. Een genereuze voorstelling die méér dan voldoet aan de verwachtingen. Een werveling van muziek, licht en beweging. Je blijft er even stil van."  - Viviane Redant - Klassiek Centraal.

Vooraf eten in het ZaanTheaterrestaurant

Zin om voorafgaand aan deze voorstelling lekker te dineren? Dat kan weer! Ons restaurant heet voortaan ZaanTheaterrestaurant en serveert een heerlijk driegangenmenu dat maandelijks wisselt. Boek je tafel direct bij het kopen van je voorstellingskaarten. Heb je al kaarten voor deze voorstelling? Klik dan hier om een losse restaurantboeking te maken.

MUZE Restaurant Zaantheater