20012024 Oude Foto Zaans Showorkest Dijkstra Fotografie
ZSO Marcelkramer
ZSO Dancebase

Het Zaans Showorkest

‘n pikketanussie

Ook dit jaar staat het Zaans Showorkest weer op de planken van het Zaantheater met een verrassend nieuwjaarsconcert. In een bomvolle show laat het 60 muzikanten tellende orkest zich horen met bekend en onbekend repertoire.

Dit jaar bewandelt Het Zaans Showorkest het pad van het levenslied. Denk aan de smartlappen van Willy Alberti en Johnny Jordaan, maar ook aan meeslepende volksmuziek uit Italië en Turkije. Natuurlijk is er genoeg ruimte voor de levensliederen uit het nu, met een verrassende twist.

Ticketprijs incl. €4,00 drankje & garderobe

Dit jaar wordt het orkest ondersteund door onder andere ney-virtuoos Sinan Arat (bekend van het Nederlands Blazers Ensemble), dansschool Dancebase en ‘good old’ Marcel Kramer.

Vooraf eten in het ZaanTheaterrestaurant

Zin om voorafgaand aan deze voorstelling lekker te dineren? Dat kan weer! Ons restaurant heet voortaan ZaanTheaterrestaurant en serveert een heerlijk driegangenmenu dat maandelijks wisselt. Boek je tafel direct bij het kopen van je voorstellingskaarten. Heb je al kaarten voor deze voorstelling? Klik dan hier om een losse restaurantboeking te maken.

MUZE Restaurant Zaantheater