Evergreentop1000live Voorstelling Muziek

Evergreen Top 1000 Live

Met hommage aan Cees Veerman van The Cats

*Deze voorstelling kon helaas niet doorgaan op vrijdag 3 november. De voorstelling is verplaatst naar 2 februari 2024. Bezoekers met kaarten hebben persoonlijk bericht gehad.*

Evergreen Top 1000 Live is een nostalgische avond, tjokvol evergreens. Liedjes van onder meer The Beatles, Eagles, Bee Gees, Elvis Presley, Tom Jones en Elton John, maar ook Nederlandstalige hits van Wim Sonneveld, Rob de Nijs en Boudewijn de Groot.

Ticketprijs incl. €4,00 drankje & garderobe

Van Let It Be naar Green Grass of Home tot Het Dorp. Stuk voor stuk klassiekers die direct dat gevoel bij je eerste kus op het schoolfeest, die eindeloze zomer in het zwembad of die ijskoude winter op de schaatsen oproepen. In het bijzonder eert de band de overleden zanger Cees Veerman van de legendarische band The Cats. De Volendamse formatie Evergreen Top 1000 Live speelt de hits van toen. 

Vooraf eten in het ZaanTheaterrestaurant

Zin om voorafgaand aan deze voorstelling lekker te dineren? Dat kan weer! Ons restaurant heet voortaan ZaanTheaterrestaurant en serveert een heerlijk driegangenmenu dat maandelijks wisselt. Boek je tafel direct bij het kopen van je voorstellingskaarten. Heb je al kaarten voor deze voorstelling? Klik dan hier om een losse restaurantboeking te maken.

MUZE Restaurant Zaantheater