De Ongeplukte Zusters van Almere County

Ilse Warringa, Rop Verheijen, Plien van Bennekom en Wart Kamps

Een oergeestige muzikale komedie, geschreven door Ilse Warringa, losjes voortbordurend op het werk van Jane Austen en met de beste komedie-acteurs van Nederland. Je gaat twee eeuwen terug in de tijd en volgt drie zussen en hun moeder in hun verlangen naar liefde. Maar strookt dit wel met de tijd van nu?

Kan er nog wel ouderwets gehunkerd, veroverd en versierd worden? Hoe maak je elkaar, anno 2023, het hof? Wachten de zussen af tot ze geplukt worden door Mister Darcy of nemen ze het heft in eigen handen? Dompel je onder in een avond vol wapperende jurken, opzichtige pruiken, opsmuk, tierelantijnen, kokette dansjes en oprechte gevoelens. Met de beste komedie-acteurs van Nederland: Plien van Bennekom, Rop Verheijen, Wart Kamps, Bart Rijnink en Ilse Warringa.

De pers over de voorstelling

''Van Bennekom ontroert {…} met haar open en onbevangen spel'' - de Volkskrant

''vermakelijke muzikale komedie'' - Trouw

''komisch, maar ook pijnlijk herkenbaar en een beetje tragisch'' - Theaterkrant

 

Ticketprijs incl. €4,00 drankje & garderobe

Extra informatie:

Regie: Timothy de Gilde
Met: Plien van Bennekom, Ilse Warringa, Rop Verheijen, Wart Kamps en Bart Rijnink
Overige: Tekst: Ilse Warringa | Muziek: Bart Rijnink

Zaantheater en De Zaanse Regenboog

Theater gaat over iedereen en is voor iedereen. Samen met de Zaanse Regenboog , de LHBTIQ+  organisatie van de Zaanstreek, organiseert het Zaantheater voorstellingen met thema’s als seksualiteit, gender, inclusiviteit, genderidentiteit, lhbt-emancipatie en diversiteit. Voorstellingen waarin je jezelf herkent of die je blik verruimen.

DZR Logo Online Orgineel

Vooraf eten in het ZaanTheaterrestaurant

Zin om voorafgaand aan deze voorstelling lekker te dineren? Dat kan weer! Ons restaurant heet voortaan ZaanTheaterrestaurant en serveert een heerlijk driegangenmenu dat maandelijks wisselt. Boek je tafel direct bij het kopen van je voorstellingskaarten. Heb je al kaarten voor deze voorstelling? Klik dan hier om een losse restaurantboeking te maken.

MUZE Restaurant Zaantheater