De Notenkraker

Magisch kerstsprookje

Op kerstavond krijgt Clara een notenkrakerpop cadeau van haar peetvader. ’s Nachts verandert hij in een knappe prins, die Clara meeneemt naar een avontuurlijke sprookjeswereld. Samen met een leger tinnen soldaatjes trekken ze ten strijde tegen de valse muizenkoning. Het klassieke ballet De Notenkraker is adembenemend en een feest voor het hele gezin.

Al jaren hét kerstballet bij uitstek, de klassieker wordt dit keer uitgevoerd door de Staatsopera Bulgarije Stara Zagora. Jong en oud genieten van het prachtige decor, de glimmende kostuums en de spectaculaire choreografieën. De prachtige muziek van Tsjaikovski, gespeeld door een symfonisch orkest, is de kers op de taart. Beleef het ultieme kerstgevoel bij De Notenkraker!

Ticketprijs incl. €4,00 drankje & garderobe

Na afloop eten in het ZaanTheaterrestaurant

Zin om na afloop van deze voorstelling lekker te dineren? Dat kan weer! Ons restaurant heet voortaan ZaanTheaterrestaurant en serveert een heerlijk driegangenmenu dat maandelijks wisselt. Boek je tafel direct bij het kopen van je voorstellingskaarten. Heb je al kaarten voor deze voorstelling? Klik dan hier om een losse restaurantboeking te maken.

MUZE Restaurant Zaantheater