Baaaaaa

Circus Treurdier

  • Theater & Toneel
Kleine Zaal Bestel
Meer Info

De muziektheatermakers van Circus Treurdier brengen de bejubelde voorstelling Baaaaaa, een muzikale, komische voorstelling over een bescheiden mens in een zeer mondige wereld. Over blaaskaken en binnenvetters, roeptoeters en muurbloempjes. Met een goedgebekt koor en praatgrage personages.

Guido is een achtergrondfiguur. Hij wordt omringd door luidruchtige types die er steeds weer met de hoofdprijs vandoor gaan. Overtuigd van zijn eigen bescheidenheid wacht Guido op de dag dat zijn superieure levenshouding beloond zal worden. Lukt het Guido om zijn aartsrivaal af te troeven en er met de vrouw van zijn leven vandoor te gaan? 

Kleine Zaal Bestel

Prijzen

€ 23,50 - € 23,50
Regulier
Rang 1 € 23,50
Ticketprijs incl. €4,00 drankje & garderobe

Extra informatie:

Regie: Titus Tiel Groenestege
Met: Jan-Paul Buijs, Peter van Rooijen, Sophie Höppener, Roos van Erkel, Sam van Hulst
Heeft een pauze: Nee

De Volkskrant (★★★★) schreef: Vernuftig en verrassend, en even scherpzinnig als hilarisch.Ook NRC gaf 4 sterren (★★★★). De voorstelling werd genomineerd voor de Louis d’Or en door de Nederlandse Toneeljury geselecteerd voor de Officiële Juryselectie.

Vooraf eten in het ZaanTheaterrestaurant

Zin om voorafgaand aan deze voorstelling lekker te dineren? Dat kan weer! Ons restaurant heet voortaan ZaanTheaterrestaurant en serveert een heerlijk driegangenmenu dat maandelijks wisselt. Boek je tafel direct bij het kopen van je voorstellingskaarten. Heb je al kaarten voor deze voorstelling? Klik dan hier om een losse restaurantboeking te maken.

20231019 PFB4089 1200Px Foto Pascal Fielmich (1)

Misschien ook leuk voor jou?