Ashton Brothers Voorstelling Show

Ashton Brothers

Brothers

  • Theatershow

Met hun gloednieuwe show Brothers brengen de Ashton Brothers een ode aan elkaar, aan de tribe die ze samen vormen. Met onverschrokken “visuele poëzie en absurdistisch variété” – aldus De Telegraaf - nemen ze je mee in hun oneindige universum. Een eigen kosmos van magie en muzikaliteit, met spectaculaire en hilarische halsbrekende toeren. Ze geven een verrassende kijk op de veerkracht van ons bestaan en van de planeet waarop we ronddolen.

Albert Heijnzaal Bestel

Prijzen

€ 19,75 - € 37,65
Regulier
Rang 1 € 32,50
Rang 2 € 27,45
Rang 3 € 19,75
Toprang € 37,65
Ticketprijs incl. €4,00 drankje & garderobe

Extra informatie:

Met: Friso van Vemde, Guyllaume Wibowo, Joost Spijkers, Niek Takens, Pim Muda, en Timo Bakker
Heeft een pauze: Nee
Ik wil: Avondje uit, Publiekslievelingen, Samen uit, Humor

Alleengaand? Ga Samen uit naar Ashton Brothers
Voor theaterliefhebbers die alleengaand zijn en liever samen met iemand naar een voorstelling gaan, heeft het Zaantheater dé oplossing; Schuif aan bij Samen uit. Bij Ashton Brothers zit gastvrouw Rubia Enser vanaf 19.00 uur klaar aan de Samen uit-tafel in de foyer met koffie en thee. Ook in de pauze en na de voorstelling kun je bij Rubia aanschuiven en er samen met andere alleengaande theaterliefhebbers een gezellige avond van maken.

Hoe werkt het?
Meedoen is eenvoudig. Koop een kaartje voor een voorstelling waarbij een Samen uit wordt georganiseerd. Je kiest zelf de rang en zitplaats naar keuze. Je hoeft je niet vooraf op te geven en er worden geen extra kosten in rekening gebracht; deelname aan Samen uit is gratis.

Vooraf eten in het ZaanTheaterrestaurant

Zin om voorafgaand aan deze voorstelling lekker te dineren? Dat kan weer! Ons restaurant heet voortaan ZaanTheaterrestaurant en serveert een heerlijk driegangenmenu dat maandelijks wisselt. Boek je tafel direct bij het kopen van je voorstellingskaarten. Heb je al kaarten voor deze voorstelling? Klik dan hier om een losse restaurantboeking te maken.

20231019 PFB4089 1200Px Foto Pascal Fielmich (1)

Recensies

De Ashton Brothers verpakken hun boodschap in grandioos entertainment

de Volkskrant