3JS Voorstelling Nieuw

3JS

Acoustic Christmas

  • Muziek

Sluit het jaar in stijl af met de 3JS. Bij hun show Acoustic Christmas komt het kerstgevoel helemaal naar boven: de knusse familiesfeer van vroeger, het kerstverhaal, de glitter, de emotie en de terugblik op het afgelopen jaar. Aangevuld met de virtuositeit van de zangers en muzikanten, die voor de gelegenheid worden uitgebreid met piano, bas en viool. Zo geven ze een sfeervolle, akoestische draai aan de meest uiteenlopende kerstnummers van de afgelopen honderd jaar. Na dit concert kan de kerst pas echt beginnen!

Albert Heijnzaal Bestel

Prijzen

€ 20,95 - € 40,65
Regulier
Rang 1 € 35,00
Rang 2 € 29,45
Rang 3 € 20,95
Toprang € 40,65
Ticketprijs incl. €4,00 drankje & garderobe

Extra informatie:

Heeft een pauze: Ja
Ik wil: Avondje uit, Publiekslievelingen

Alleengaand? Ga Samen uit naar de 3JS
Voor theaterliefhebbers die alleengaand zijn en liever samen met iemand naar een voorstelling gaan, heeft het Zaantheater dé oplossing; Schuif aan bij Samen uit. Bij de 3JS zit gastvrouw Manja Markies vanaf 19.00 uur klaar aan de Samen uit-tafel in de foyer met koffie en thee. Ook in de pauze en na de voorstelling kun je bij Manja aanschuiven en er samen met andere alleengaande theaterliefhebbers een gezellige avond van maken.

Hoe werkt het?
Meedoen is eenvoudig. Koop een kaartje voor een voorstelling waarbij een Samen uit wordt georganiseerd. Je kiest zelf de rang en zitplaats naar keuze. Je hoeft je niet vooraf op te geven en er worden geen extra kosten in rekening gebracht; deelname aan Samen uit is gratis.

Vooraf eten in het ZaanTheaterrestaurant

Zin om voorafgaand aan deze voorstelling lekker te dineren? Dat kan weer! Ons restaurant heet voortaan ZaanTheaterrestaurant en serveert een heerlijk driegangenmenu dat maandelijks wisselt. Boek je tafel direct bij het kopen van je voorstellingskaarten. Heb je al kaarten voor deze voorstelling? Klik dan hier om een losse restaurantboeking te maken.

MUZE Restaurant Zaantheater