Voorstelling Zoutmus Jungleprinter
Scenefoto Jungleprinter Web 1
Scenefoto Jungleprinter Web 2
Scenefoto Jungleprinter Web 3
Scenefoto Jungleprinter Web 4

Zoutmus

Jungleprinter

  • Cabaret, Muziek

Jungleprinter is een voorstelling in de tweede versnelling met méér muziek en minder ellenlange potjes monopoly. Zoutmus neemt je mee in een avondvullende show vol spektakel, live muziek, verwarring en laat je lachen tot je tanden in de fik vliegen. “Hun absurdistische muziektheater is grotesk, fantasierijk en superenergiek, ” ★★★★ – schrijft de Volkskrant. En: “Muzikale meesters in absurdisme,” schrijft de Theaterkrant.

Hoe gaat het met de maffia-slak? Goed? Is er nog steeds een aap die weggehaald moet worden? WE WETEN HET NIET! We weten wel dat de sceyenes steeds zullen ontsporen, dat er een hele serieuze vergadering-sceyene in zit, dat de muziek de boventoon voert en dat we nog dieper het zoute universum induiken. Zoutmus blaast je benen opeens helemaal weg. Sorry alvast. Je kunt al je bonnetjes declareren bij de eerste persoon die je in de foyer tegenkomt.

Met hun nieuwe voorstelling gaat Zoutmus precies verder waar ze gebleven zijn. WAAR DAN? HELEMAAL NERGENS! De onnavolgbare wereld van Zoutmus blijkt een gat in de muur. Zoutmus neemt je mee in een avondvullende show vol spektakel, live muziek, verwarring en laat je lachen tot je tanden in de fik vliegen.

Forbo Flooringzaal Bestel

Extra informatie:

Ik wil: Cabarettalentsupporter, Muziektheater

Recensies

Hun absurdistische muziektheater is grotesk, fantasierijk en superenergiek.

De Volkskrant

Muzikale meesters in absurdisme.

Theaterkrant

Was naar Zoutmus! Geweldig!!!!! Met vijf uitroeptekens

Youp van 't Hek

Wanneer ze muziek ¬maken vormen (…) een goed geoliede machine. Dan staan ze als mannen op het podium en blazen de zaal, mede dankzij Linnekamps formidabele stem, volledig weg

Het Parool