Voorstelling Theprom Banner

The Prom

Pia Douwes e.a.

  • Musical

The Prom is het ultieme musicalfeest voor jong en oud met onweerstaanbare muziek, een hartverwarmend verhaal en verrukkelijke humor. Speld je corsage op en grijp je danspartner want… het is tijd voor een feestje! Musicalvedette Pia Douwes speelt in deze voorstelling Dee Dee Allen, de rol die Meryl Streep in de verfilming van de musical op Netflix vertolkt.

Het verhaal
Vier uitgedoofde Broadway-sterren doen alles om weer te gaan stralen en krijgen lucht van een provinciaal relletje. Emma wil maar één ding: met haar vriendin en liefde Alyssa naar The Prom, het feestelijke eindejaarsbal van haar school. Maar dat ligt moeilijk in haar conservatieve woonplaats. De ouderraad blaast het hele feest af. De ijdele artiesten grijpen hun kans om zelf weer in de spotlights te staan en trekken ten strijde. Maar wat begint als een slim zakelijk project om hun eigen imago op te poetsen, mondt uit in een emotionele reis met maar één einddoel: jezelf kunnen en mogen zijn!

Broadway-musical en Netflix Film
De Broadway-musical ontving zes Tony-nominaties en won de Drama Desk Award voor beste musical. In de succesvolle Netflix Film werden de hoofdrollen gespeeld door Meryl Streep, James Corden en Nicole Kidman.

Albert Heijnzaal Bestel
Albert Heijnzaal Bestel
Albert Heijnzaal Bestel

Extra informatie:

Ik wil: Grote namen, Avondje uit, Met vriendinnen

De Zaanse Regenboog en het Zaantheater

Theater gaat over iedereen en is voor iedereen. Samen met de Zaanse Regenboog , de LHBTIQ+  organisatie van de Zaanstreek, organiseert het Zaantheater voorstellingen met thema’s als seksualiteit, gender, inclusiviteit, genderidentiteit, lhbt-emancipatie en diversiteit. Voorstellingen waarin je jezelf herkent of die je blik verruimen.

DZR Logo Online Orgineel