Theprom Sterren Web 1920X940 Px V2
Scenefoto THE PROM Foto Roy Beusker & Annemieke Van Der Togt 070
Scenefoto THE PROM Foto Roy Beusker & Annemieke Van Der Togt 714
Scenefoto THE PROM Foto Roy Beusker & Annemieke Van Der Togt 865

The Prom

Met Pia Douwes e.a.

  • Musical

The Prom is het ultieme musicalfeest voor jong en oud met onweerstaanbare muziek, een hartverwarmend verhaal en verrukkelijke humor. Speld je corsage op en grijp je danspartner want… het is tijd voor een feestje! Musicalvedette Pia Douwes speelt in deze voorstelling Dee Dee Allen, de rol die Meryl Streep in de verfilming van de musical op Netflix vertolkt.

De musical The Prom is in première gegaan en wordt door de pers overladen met sterren. Het AD (*****) noemt de musical "een voltreffer die volop overtuigt, inspireert en zelfs ontroert." De Volkskrant (****) schrijft: "The Prom wordt met zo veel charme, geestdrift, enthousiasme én talent opgevoerd dat je er onmiddellijk in meegaat.''

Het verhaal
Vier uitgedoofde Broadway-sterren doen alles om weer te gaan stralen en krijgen lucht van een provinciaal relletje. Emma wil maar één ding: met haar vriendin en liefde Alyssa naar The Prom, het feestelijke eindejaarsbal van haar school. Maar dat ligt moeilijk in haar conservatieve woonplaats. De ouderraad blaast het hele feest af. De ijdele artiesten grijpen hun kans om zelf weer in de spotlights te staan en trekken ten strijde. Maar wat begint als een slim zakelijk project om hun eigen imago op te poetsen, mondt uit in een emotionele reis met maar één einddoel: jezelf kunnen en mogen zijn!

Albert Heijnzaal Bestel
Albert Heijnzaal Bestel
Albert Heijnzaal Bestel

Extra informatie:

Ik wil: Grote namen, Avondje uit, Met vriendinnen

De Zaanse Regenboog en het Zaantheater

Theater gaat over iedereen en is voor iedereen. Samen met de Zaanse Regenboog , de LHBTIQ+  organisatie van de Zaanstreek, organiseert het Zaantheater voorstellingen met thema’s als seksualiteit, gender, inclusiviteit, genderidentiteit, lhbt-emancipatie en diversiteit. Voorstellingen waarin je jezelf herkent of die je blik verruimen.

Wil je graag naar een voorstelling maar liever niet alleen of vind je het gewoon leuk om met een groepje te gaan. Geef je dan op voor de Film en Theater appgroep van De Zaanse Regenboog. In de app worden voorstellingen (LHBTIQ+ gerelateerd) gedeeld. Je kunt aangeven of en wanneer je naar de film/theater wilt en andere sluiten zich daar geregeld bij aan. Mail jouw naam en 06-nummer naar dezaanseregenboog@gmail.com en join the club!

DZR Logo Online Orgineel

Recensies

Een voltreffer die volop overtuigt, inspireert en zelfs ontroert.

het AD

The Prom wordt met zo veel charme, geestdrift, enthousiasme én talent opgevoerd dat je er onmiddellijk in meegaat.

de Volkskrant

De feelgood musical is een heerlijk regenboogfeestje.

de Telegraaf

Heerlijk fout met een cast van goud!

Musicalsites