Kopie Van BLVRD 2021 MINOUX©Karinjonkers021

POW WOW

MINOUX

  • Theater & Toneel, Theater in de middag
Forbo Flooringzaal Geannuleerd
Meer Info

*Deze voorstelling is helaas geannuleerd. Bezoekers met kaarten krijgen binnenkort persoonlijk bericht.*

MINOUX is een humoristische voorstelling waarin de zorg voor onze ouders centraal staat.

Er komt een dag, dan krommen zij hun rug, vertragen zij hun pas en vernauwt hun wereld. Dan draaien de zorgrollen om; epileer je kin of neusgaten, ontwar je de administratie of breng je de soep. Dan bel je elke dag even of juist liever nooit. Je vliegt en draaft of laat de zorg met een (on)gerust hart over aan een toegewijde professional.

Theatermaker Minou Bosua nodigt je uit om mee te praten en te dansen in een feestelijke ontmoeting tussen ouders en kinderen met verschillende culturele achtergronden. Wat vinden we vanzelfsprekend en wat ervaren we als een opgave? Waar botsen onze overtuigingen en wat kunnen we van elkaar leren?

Door letterlijk met elkaar mee te bewegen creƫert MINOUX een opening tot een nieuw gedeelde zingeving, waarin het beste uit verschillende werelden samen wordt gebracht. Minou Bosua leidt de ontmoeting, als bruisend middelpunt in een feest van herkenning en ongemak.

POW WOW is een samenwerking met moeders en dochters Zouhr, Ilham, Hajat, Nezija, Kabora, Alea, Mary, Narine, Carolyn, Stella, Jane, Marina, Parwin, Kolha, Shivana, Bouchra, Kalthoum en natuurlijk moeder Jopie.

Forbo Flooringzaal Geannuleerd

Extra informatie:

Ik wil: Theater in de middag