Voorstelling Mime Wave Kids

Mime Wave Kids

Thuis (vanaf 2 jaar)

  • Jeugd & Familie

In huis voelt Ana zich veilig en thuis. Dan blaast een storm haar huis weg. Nu moet ze op zoek naar een ander huis. Op haar zoektocht komt ze allerlei dieren tegen. Kan ze bij een van hen wonen? Eindelijk vindt ze een huis waarin ze kan wonen. Toch voelt Ana zich nog niet gelukkig. Want hoe maakt ze van een vreemd huis weer haar thuis?

Thuis is een betoverende jeugdvoorstelling waarin de Oekraïense actrice Anastasiia het publiek meeneemt in een wereld met mime en geprojecteerde animaties.

Extra informatie:

Ik wil: Festival, Met de hele familie

Over Mime Wave

Afgestudeerd in Kiev (Oekraïne) in pantomime en regie voor animatie, volgde Anastasiia de mime-opleiding in Amsterdam. Ze speelde in meerdere kinderproducties en maakte ook vier eigen voorstellingen voor volwassenen. Naast theater maken schildert ze ook. Deze creatieve kant is een vast onderdeel van haar theatervoorstellingen. Zo is de inspiratiebron voor Geel de vele schakeringen geel die Van Gogh in z'n schilderijen gebruikte. Zowel haar schilder-, als theaterstijl is fantasievol, humoristisch en relativerend. Ze werkt ook met thema's die sociaal betrokken zijn en emoties niet uit de weggaan.