Voorstelling Martijn Kardol Cabaret
Martijn Kardol De Situatie
Martijn Kardol De Situatie 2
Martijn Kardol De Situatie 3
Martijn Kardol De Situatie 4

Martijn Kardol

De Situatie

  • Cabaret

De Situatie gaat over het bezweren van een crisis in je leven. In zijn geheel eigen stijl haalt cabarettalent Martijn Kardol allerlei herkenbare en hilarische situaties aan. Want of het nu gaat om het leren omgaan met een pandemie of het samen met je vriendin moeten beslissen wat er wordt gekeken op Netflix, iedere crisis heeft zijn impact.

Martijn: “Dames en heren, we zitten met een situatie. En situaties moeten worden opgelost. Is er iemand in de zaal die zich geroepen voelt om de situatie aan te pakken? Wat is eigenlijk die hele situatie waar we het over hebben? En wie is er verantwoordelijk voor? Is er iemand die dit kan oplossen?  Of moet ik het doen? En hoe dan?”

Over Martijn Kardol

Martijn Kardol werd met zijn programma Bang genomineerd voor Neerlands Hoop. De Situatie is na 'Welkom' zijn derde cabaretprogramma. Martijn heeft ook een zeer goed beluisterende radiocolumn op Veronica De wereldbol van Martijn Kardol.

Forbo Flooringzaal Bestel
Ticketprijs incl. €3,60 drankje & garderobe

Extra informatie:

Ik wil: Humor

De pers over De Situatie

De Situatie is echt een lekker programma geworden van deze verhalenverteller die met elke voorstelling beter en ook prikkelender wordt.

Theaterkrant

Hier toont hij dat hij als cabaretier verder kan reiken dan de belevenissen in zijn huis

de Volkskrant

Martijn Kardol weet eigenzinnig terug te blikken op de achterliggende coronacrisis, maar dat ook te verpakken in grappige anekdotes en verhalen (...) cabaret dat iets verder reikt dan alleen maar schuddebuiken van het lachen. Het mag ook ergens over gaan.

Leidsch Dagblad