Voorstelling Kruimeltje

Kruimeltje de familiemusical (vanaf 6 jaar)

Bente van den Brand, Finn Poncin, Marnel de Rooij e.a.

  • Musical, Jeugd & Familie

Kruimeltje is een hartverwarmende familiemusical, vol leuke liedjes, ondeugende streken en avontuur! Kruimeltje is een vrolijk en ondeugend straatjongetje van 10 jaar. Hij zwerft door de besneeuwde straten ergens in Nederland. Helemaal alleen, op zoek naar zijn vader en moeder.

Het enige dat Kruimeltje van zijn ouders heeft is een medaillon, met hun portretjes erin. Ondanks alles blijft hij positief en loopt hij zingend en fluitend de straten door. Dan ontmoet hij Keesie, een stoer meisje dat maar al te graag mee op avontuur gaat. Bij kruidenier Wilkes vindt Kruimeltje, samen met zijn vriend Noor de straathond, eindelijk een echt thuis. Wat schetst zijn verbazing? Zijn vader en Wilkes blijken oude jeugdvrienden te zijn geweest! Zou Wilkes kunnen helpen bij het vinden van zijn vader? Zou hij dan eindelijk niet meer op straat hoeven te leven? Als het eens zo simpel zou kunnen zijn...

Want waar is je thuis? Laat je verwonderen door een musical vol vriendschap, avonturen en het volgen van je dromen. Kruimeltje is gebaseerd op de bekende klassieker van Chris van Abcoude. Een hartverwarmend verhaal over een jongetje, dat samen met zijn vriendinnetje Keesie op zoek gaat naar zijn familie en zijn plek in de wereld. Laat je verwonderen door een musical vol vriendschap, avontuur, leuke liedjes en het volgen van je dromen.

Het oer-Hollandse avontuur van Kruimeltje is al bijna 100 jaar een van de meest populaire kinderverhalen. Na de succesvolle tweede film in 2020, is Kruimeltje, nu in een compleet nieuwe versie, eindelijk weer in het theater te zien.

Albert Heijnzaal Bestel
Albert Heijnzaal Bestel

Extra informatie:

Regie: Danny Westerweel
Met: Bente van den Brand, Finn Poncin, Marnel de Rooij e.a.
Overige: Jasper Verheugd, Peter van de Witte en Joris van Veldhoven
Ik wil: Met de hele familie