Voorstelling Sinatra Jim Bakkum Liggend

Jim Bakkum, Sergio Vyent & Big band

Sinatra - Under His Skin

  • Muziek

Geniet van de grootste hits van Frank Sinatra - Come Fly With Me, My Way en Fly Me To The Moon – gebracht door Jim Bakkum en de spetterende Dutch Concert Big Band. Maar ook de verhalen, mythes, schandalen en geheimen van Ol’ Blue Eyes ontbreken niet en worden verteld door Sergio Vyent, bekend als gastheer van First Dates.

Alleengaand? Ga Samen uit naar Sinatra - Under His Skin
Voor theaterliefhebbers die alleengaand zijn en liever samen met iemand naar een voorstelling gaan, heeft het Zaantheater dé oplossing; Schuif aan bij Samen uit. Bij de voorstelling Girlstrip zit gastvrouw Rubia Enser vanaf 19.30 uur klaar aan de Samen uit-tafel in de foyer met koffie en thee. Ook in de pauze en na de voorstelling kun je bij Natascha aanschuiven en er samen met andere alleengaande theaterliefhebbers een gezellige avond van maken.

Hoe werkt het?
Meedoen is eenvoudig. Koop een kaartje voor een voorstelling waarbij een Samen uit wordt georganiseerd. Je kiest zelf de rang en zitplaats naar keuze. Je hoeft je niet vooraf op te geven en er worden geen extra kosten in rekening gebracht; deelname aan Samen uit is gratis.

Lees hier bij welke voorstellingen nog meer Samen uit wordt georganiseerd en lees meer over gastvrouw Rubia Enser.

Albert Heijnzaal Bestel

Extra informatie:

Overige: i.s.m. Podium de Flux
Ik wil: Tijdmachine, Avondje uit

 

Jim Bakkum
Jim Bakkum is geen onbekende in de theaterwereld. De afgelopen jaren groeide hij uit van zanger tot musicalster en is hij in verschillende Nederlandse succesvolle bioscoopfilms te zien. In deze voorstelling komen twee passies van Jim samen; zingen en de liefde voor Frank Sinatra.

Sergio Vyent
Sergio Vyent is bekend als gastheer uit het populaire NPO 3-datingprogramma First Dates (BNNVARA). Met zijn warme stem en zijn charismatische voorkomen is Sergio een opvallende verschijning op de Nederlandse televisie. Daarmee is hij de juiste man voor de job: het vertellen van de verhalen in Sinatra – Under His Skin.

Zaantheater en Podium de Flux presenteren: TIJDMACHINE

Als je een artiest/band hoort doet het je vaak denken aan een periode waarin alles anders was. De songs die je hoort brengen je terug naar een moment en je weet nog precies wat je deed, voelde of in welke situatie je bevond. Dit gaat gepaard met een gevoel van vreugde, verdriet of verlangen. Met het label ‘Tijdmachine!’ brengt het Zaantheater samen met Podium de Flux je weer terug naar dat muzikale moment.

4. Jim Bakkum, Sergio Yvent & Big Band Sinatra (Web)