Jasper Zonderenigekennis C

Jasper van der Veen

Niet gehinderd door enige kennis

  • Cabaret
Kleine Zaal Bestel
Meer Info

Jasper moet kiezen: alles kapot redeneren en tot niks komen. Of simpelweg het podium oplopen en beginnen met praten, niet gehinderd door enige kennis. We hopen op het laatste. Volgens de jury van het Leids Cabaret Festival is Jasper “Een zeldzaam podiumbeest.” In 2019 sleepte hij zowel de Jury- als de Publieksprijs binnen. NRC gaf vier sterren (****) aan zijn vorige voorstelling.

Jasper zit propvol grootse plannen, sterke grappen, vage herinneringen, dubieuze argumenten, scherpe bespiegelingen, slap geouwehoer en prachtige verhalen. Aan de ene kant wil hij zijn ongezouten mening geven, actie ondernemen en iets veranderen. Aan de andere kant loopt zijn brein, langzaam maar zeker, steeds verder vol met triviale kennis en nuancerende informatie. Dus moet hij kiezen!

Kleine Zaal Bestel
Ticketprijs incl. €3,60 drankje & garderobe

Extra informatie:

Heeft een pauze: Nee
Ik wil: Humor, Cabarettalentsupporter

Over Jasper van der Veen
Jasper (Groningen, 1987) studeerde Politicologie aan de UvA, haalde de finales van het Groninger en Amsterdams Studenten Festival en sleepte in 2019 zowel de Jury- als de Publieksprijs binnen op Leids Cabaret Festival. In 2021 maakte Jasper zijn debuut als cabaretier met de voorstelling Het dreigt volslagen goed te komen. Dit voorjaar speelt hij dubbelprogramma’s met Ronald Goedemondt.

Van der Veen toont zich een volwassen podiumpersoonlijkheid: hij is ontwapenend en charismatisch en weet zijn hoge energie goed vast te houden.

NRC over ''Het dreigt volslagen goed te komen''

Als een vis in het water is Jasper van der Veen op het podium. Charismatisch en ontspannen houdt hij zijn publiek makkelijk geboeid.

Theaterkrant