Promobeeld Huisvrouwen Bestaan Niet
Scenebeeld Huisvrouwen Bestaan Niet
Scenebeeld Huisvrouwen Bestaan Niet 3
Scenebeeld Huisvrouwen Bestaan Niet 2

Huisvrouwen Bestaan Niet

Anouk Maas, Rian Gerritsen, Lieneke Leroux

  • Theater & Toneel

Of je nou ziek, verliefd, vrolijk of verdrietig bent, de was wacht nooit. Net als de rest van het huishouden trouwens. En dat terwijl je natuurlijk gewoon wil léven. In de herkenbare en humoristische voorstelling Huisvrouwen Bestaan Niet leren we drie vrouwen kennen die totaal verschillend omgaan met de combinatie relatie, werk, kinderen, vrienden en familie en elkaar proberen te overtuigen van hun manier. Sylvia Witteman, Richard Kemper en Geert Lageveen schreven de tekst.

Gijsje (29), wiens smetvrees symbool staat voor haar angst voor zo’n beetje het hele leven. (Mam, hoe lang gebruik jij dit doekje al?) Halfzus Marjolein (39) die alles neemt zoals het komt, ook als het niet komt. (Bij ons kakken de kinderen met een bord nasi op schoot.) En moeder Loes (59) die met haar extravagante levensstijl misschien nog wel het meest midden in het leven staat. Over een ding zijn ze het eens: Huisvrouwen Bestaan Niet (meer). Al lijkt het huishouden soms wel erg op het leven: “Net als je het aan de ene kant op orde hebt, is het aan de andere kant alweer een zooitje.”

Huisvrouwen Bestaan Niet is familie van de gelijknamige bioscoop hit die de best bezochte film van het jaar 2017 was en een genomineerd was voor een Gouden Kalf.

Albert Heijnzaal Bestel
Ticketprijs incl. €3,60 drankje & garderobe

Extra informatie:

Regie: Geert Lageveen en Erris van Ginkel
Met: Lieneke le Roux, Rian Gerritsen en Anouk Maas
Overige: Producent: REP Entertainment Tekst: Sylvia Witteman, Geert Lageveen en Richard Kemper Muziek: Richard Kemper
Ik wil: Met vriendinnen, Komedie