Voorstelling Pippi Powerrrr Jeugd

Het Laagland

Pippi Powerrrrr (vanaf 8 jaar)

  • Jeugd & Familie

Durf jij jezelf te zijn én je te laten zien? Ook als anderen daar wat van vinden? Pippi Powerrrrr is een actuele, avontuurlijke ode aan trouw zijn aan jezelf, in de geest van de wereldberoemde Pippi Langkous. En andere moedige eigenzinnigerds als Blue Ivy, Billie Eilish, Simone Biles, Stromae en Greta Thunberg.

Op een heerlijk chaotische theatervloer maakt de niet in één hokje te vangen Pippi plaats voor een bonte club actrices: van expressief tot verlegen, van dwars tot meegaand. Samen op ontdekkingstocht naar ieders eigen powerrrrr.

Deze spannende tijd, waarin er zoveel gebeurt in de wereld en niets meer vanzelfsprekend lijkt, vraagt om frisse inzichten en nieuwe powerrrrr. Durf jij jezelf te zijn én te laten zien? Ook als anderen daar van alles van vinden? De actrices gaan deze uitdaging al spelend, zingend en dansend volop aan. Pippi Powerrrrr laat je zo dicht mogelijk bij jezelf komen. Een actuele, avontuurlijke ode aan trouw zijn aan jezelf, in de geest van de wereldberoemde Pippi Langkous. Energiek theater voor jongens én meiden.  

Forbo Flooringzaal Bestel

Extra informatie:

Regie: Inez Derksen
Met: Kiki van Aubel, Nina-Elisa Euson, Tessa de Lange, Caroline Mgata en Eva van der Post.
Overige: Annelies van Wieringen
Ik wil: Klein prijsje, Met de hele familie