2223 GV Fabian Franciscus Lekker Gezellig

Fabian Franciscus

Lekker gezellig

  • Cabaret

Met zijn sympathieke en ontwapenende houding trotseert Fabian het leven. Niet met veel succes overigens... maar juist dat maakt het leven zo leuk! Fabian groeide op met een nuchtere Beemsterboerin als moeder en een flamboyante, in Indonesië geboren vader. Daarnaast is Fabian  cabaretier en autistisch. Beide doet hij zelfstandig. Kortom; een avondje keihard lachen dus, lekker gezellig.

Fabian: "Het leven is maar zwaar en voor je het weet valt er een piano uit de lucht en ga je dood. Je zou er bijna depressief van gaan worden. En dat deed ik dan ook, als enige wel echt met groot succes. In plaats van bang werd ik nog banger en zelfs bangst. En dat op zich vond ik dan ook weer eng. Dus dan maar accepteren dat het er niet beter op gaat worden en dat ik waarschijnlijk toch wel op de meest verschrikkelijke manier ooit dood zal gaan. En dat dan waarschijnlijk óók nog eens blijkt dat ik op de een of andere manier dodelijk allergisch ben voor doodgaan. Zul je net zien."

Fabian zijn eerste twee voorstellingen werden zeer goed bezocht. Zijn show 'Vlafeest' staat inmiddels op Netflix. Verder was Fabian o.a. te gast bij De Slimste Mens, Kopspijkers, De Vooravond, Spijkers met Koppen, Radio 2 etc.. Daarnaast speelde hij zowel op het festival Zwarte Cross als op Lowlands.

Forbo Flooringzaal Bestel

Extra informatie:

Ik wil: Cabarettalentsupporter, Jong, Iets nieuws ontdekken