Voorstelling Meneer Monster De Winter Gruffalo

De Winter Gruffalo

Meneer Monster (vanaf 3 jaar)

  • Jeugd & Familie

Deze winter is de succesvoorstelling De Gruffalo te zien in een speciale sneeuw-editie! Dus neem je muts en handschoenen mee en geniet van de avonturen van de Muis. Zelfs Slang is hiervoor wakker geworden uit zijn winterslaap. ‘De Winter-Gruffalo’ is een spannende, fysieke slapstickvoorstelling van theatergezelschap Meneer Monster, voor iedereen van drie jaar en ouder. Het is gebaseerd op het meesterlijke kinderboek De Gruffalo van Julia Donaldson en Axel Scheffler.

De Winter-Gruffalo
Deze winter is succesvoorstelling De Gruffalo te zien in een speciale sneeuw-editie. Dus neem je muts en handschoenen mee en geniet nog eenmaal van de avonturen van de Muis. Zelfs Slang is hiervoor wakker geworden uit zijn winterslaap.

De Gruffalo is een spannende fysieke slapstickvoorstelling voor iedereen van 3 jaar en ouder. Deze succesvoorstelling van Meneer Monster is een bewerking van het meesterlijke kinderboek De Gruffalo van Julia Donaldson & Axel Scheffler.

Extra informatie:

Regie: Hans Thissen
Met: Chris Koopman, Olaf van de Ven, Christiaan Bloem Stijn Hoes, Gerold Guthman, Henk de Reus, Anton van der Sluis, Freek Nieuwdorp, Nard Verdonschot, Niels Gooijer (de voorstelling wordt gespeeld door drie van deze acteurs)
Overige: Decor & Kostuum: Johan en Annemarie Klijn Lichtontwerp: Bart van den Heuvel
Ik wil: Met de hele familie