DE VERLEIDERS Door De Bank Genomen 10 Jaar Later Copyright Ben Van Duin
DE VERLEIDERS DDBG10 01 Copyright Raymond Van Olphen
DE VERLEIDERS DDBG10 02 Copyright Raymond Van Olphen
DE VERLEIDERS DDBG10 04 Copyright Raymond Van Olphen

DE VERLEIDERS

Door de bank genomen: Tien jaar later

  • Theater & Toneel

In 2014 verrasten DE VERLEIDERS vriend en vijand met een ongekend scherpe aanval op het geldstelsel en de banken. Sindsdien is iedereen ervan overtuigd: Minder macht voor de commerciële banken! Er was een steen in de vijver gegooid…

10 jaar later is er NIETS veranderd. Het is veel erger geworden. Maar wat blijkt: We staan aan de vooravond van een enorme verandering. Op dit moment wordt de Central Bank Digital Currency (CBDC) ontwikkeld. Met dit nieuwe geldstelsel zal de macht verschuiven van private banken naar de centrale bank. Eindelijk, goed nieuws! Ironisch: niemand weet ervan.

Hoogste tijd voor een onvermijdelijk vervolg, waarin DE VERLEIDERS op vlijmscherpe wijze de onderste steen boven halen. Want is CBDC alleen maar goed nieuws? We willen 10 jaar later niet nóg een keer door de bank genomen worden!

Door de bank genomen: 10 jaar later geeft een kritische blik op onze tijd in een twee uur durende rollercoaster aan feiten, analyses, grafieken en mini-colleges. Zoals altijd met humor. Bijtende humor.

Je lacht je gek.

Albert Heijnzaal Bestel
Ticketprijs incl. €3,60 drankje & garderobe

Extra informatie:

Regie: Leopold Witte
Met: Pierre Bokma, Victor Löw, George van Houts, Adam Kissequel en Linde van den Heuvel
Overige: Script: George van Houts
Heeft een pauze: Nee
Ik wil: Grote namen