De Sekszusjes

Ongelikt

  • Theatershow, Cabaret

De Sekszusjes, Krista en Marcelle Arriëns, werden in één klap beroemd door hun gelijknamige YouTube programma. Nu gaan ze voor het eerst het theater in. In Ongelikt delen ze op goudeerlijke wijze hun onzekerheden en ervaringen op het gebied van seks. In een zelf geknutseld decor, met schurende liedjes, live-klei-animaties en sketches met een absurd-humoristisch randje.

Ongelikt laat zien dat seks het leukste is dat er is. Of toch niet (altijd)…? De zusjes voeren de kwetsbare gesprekken die ze zelf in hun tienerjaren zo hebben gemist. Want hoe kan je vergelijken of leren als iedereen zijn seksleven geheim houdt? Een voorstelling voor iedereen die het gesprek over seks en intimiteit niet altijd durft te voeren, voor wie échte seks-eerlijkheid wil horen of voor wie gewoon fan is van de liedjes en creativiteit van de twee. Een avond vol herkenbaarheid, (plaatsvervangende) schaamte, bevrijdende relativering en hilarisch ongemak.

Forbo Flooringzaal Bestel
Ticketprijs incl. €3,60 drankje & garderobe

Extra informatie:

Regie: Titus Tiel Groenestege
Overige: Scenario, spel: Krista Arriëns, Marcelle Arriëns Liedteksten en muziek: Krista Arriëns, Marcelle Arriëns, Marcel van der Velde, Willem Wits Regie:Titus Tiel Groenestege Co-regie: Marcel van der Velde
Ik wil: Met vriendinnen, Humor, Jong, Iets nieuws ontdekken

De media over De Sekszusjes

Een voorlichtingsprogramma anders dan we tot nu toe hebben gezien, gemaakt door twee zeer getalenteerde zussen. Openhartig, geestig, nuchter, herkenbaar en vooral erg leuk.

DWDD

"De theater van de ontwapende Sekszusjes moet het hebben van de geestige liedjes" ★ ★ ★

De Volkskrant

“Met ‘Ongelikt’ brengen De Sekszusjes Krista en Marcelle Arriëns hun online programmareeks (YouTube) naar het theater. Een avond bomvol onhandigheden en eerlijke anekdotes. Openhartig en goudeerlijk, dat zijn ze zeker.”

Theaterkrant