Bannerr

ComedyNight

Nationaal Theaterweekend 2023

  • Cabaret

In het Nationaal Theaterweekend kun je op zaterdagavond een avond komen lachen tijdens de ComedyNight. Laat je verrassen door de cabaretiers en stand-up comedians die deze avond vullen en loop met een grote lach de zaal uit. De line-up bestaat uit: Kim Schuddeboom, Fuad Hassen, Valentina Tóth en Luan Buleshkaj zorgt voor een te gekke afsluiter. De MC van de avond is Thijs Kemperink. 

Extra informatie:

Ik wil: Avondje uit, Humor, Jong talent, Komedie, Iets nieuws ontdekken

Kim Schuddeboom
Kim Schuddeboom is lid van Comedytrain en veelvuldig in Toomler te zien. Kim staat op het podium alsof ze een drankje met je zit te drinken: volledig in het moment en altijd interactie met het publiek. Als het aan Kim ligt zegt iedereen wat hij denkt en bestaan er geen ongeschreven regels. Hoe ongemakkelijker ze zich voelt hoe scherper haar comedy.

Kim Schuddeboom

Thijs Kemperink
Thijs Kemperink is een bourgondische Tukker, een optimist en gek op gezelligheid! Het afbranden van de medemens laat hij met liefde aan een ander over. Hij houdt zichzelf graag een spiegel voor. Vaak is dat een spiegel waar meer mensen zich in herkennen. Mooie verhalen, ontroerende anekdotes, maar vooral veel grappen! Want volgens Thijs is lachen simpelweg heel gezond!

Thijs Kemperink

Fuad Hassen
Fuad Hassen is allereerst de grappigste man van het universum. Het staat op internet dus het is waar. Hij werd geboren in Eritrea en vertrok op 5-jarige leeftijd naar Nederland om tijdens carnaval aan te komen in Den Bosch. In 2006 waagde hij zijn eerste stappen op het stand-up podium en met succes! 

Fuad Hassen

Valentina Tóth
Valentina Tóth is actrice, theatermaker en muzikante. Ze zingt, speelt piano en schrijft liedjes. In 2022 won zij zowel de juryprijs (Wim Sonneveldprijs) als de publieksprijs tijdens het Amsterdams Kleinkunst Festival. Ze combineert graag theater, klassiek, comedy, kleinkunst en opera tot een betoverende performance.

Valentina Toth

Luan Buleshkaj
Luan Buleshkaj is een woordkunstenaar pur sang. De geboren en getogen Amsterdammer met Kosovaars-Albanese roots improviseert erop los en heeft geen blad voor de mond. Volgens Het Parool is hij de verpersoonlijking van Amsterdam. En daar is niets van gelogen. Een man uit Mokum met een machtig verbaal vermogen!

Luan Buleshkaj