Izaline Calister En Thijs Borsten Bon Dia Goeiemorgen © Leonie Jansen 1 Scaled

Bon dia, goeiemorgen (vanaf 4 jaar)

Izaline Calister, Roël Calister & Thijs Borsten

  • Jeugd & Familie

Tumbakoningin Izaline is jarig en wil graag haar feestje vieren op Curaçao. Daarvoor nodigt ze gasten uit. Het liefst kinderen want die vindt ze het leukst. Komen jullie ook? De Antilliaanse zangeres Izaline Calister won een Edison en maakte diverse kindervoorstellingen. Thijs Borsten speelt piano en gitaar en verzamelt kinderliedjes van over de hele wereld. Roél Calister is bekend van o.a. Drumdrumdrum


Het verhaal
Als Izaline op bezoek komt, is het altijd feest op het eiland, Un dushi fiesta zoals de mensen op Curaçao zeggen. Het hele eiland wordt versierd en aangekleed en zelfs de dieren vieren mee. Gevlekte koeien, swingende kakkerlakken en musicerende kikkers, iedereen is van de partij. Het eiland staat compleet op zijn kop!

Alleen... de klok doet een beetje raar en Nanzi de spin wil iedereen weer eens te slim af zijn en het feest verstoren. Gelukkig zijn daar Thijs met zijn piano en broer Roël met zijn trommels om het feest te redden...

Albert Heijnzaal Bestel
Albert Heijnzaal Bestel

Extra informatie:

Regie: Kiki Jaski
Met: Izaline Calister, Thijs Borsten en Roël Calister
Overige: Victor Modderkolk en Rijk Jacobs
Ik wil: Klein prijsje, Festival, Met de hele familie

Over Izaline en Thijs
Eerde maakten Thijs en Izaline samen de voorstelling Eiland van mijn vader, een programma over liefde en familie op Curaçao, dat met veel succes in Nederland en op Curaçao gespeeld werd.

De Antilliaanse zangeres Izaline Calister won een Edison voor één van haar 10 cd’s, werd geridderd in de orde van Oranje-Nassau voor haar grensoverschrijdende oeuvre, haar aandacht voor geschiedenis en haar liefdadigheidswerk. Ze heeft haar sporen verdiend op de diverse podia, in de jazz, wereldmuziek en kindervoorstellingen.

Duizendpoot Thijs Borsten speelt piano en gitaar, is componist, arrangeur en niet te vergeten verzamelaar van kinderliedjes van over de hele wereld. Hij maakte met verschillende zangeressen liedjesboeken, waarvan de Liedjesatlas de bekendste is.