Voorstelling Barrie Stevens Im An Artist

Barrie Stevens

I'm an artist

  • Theatershow, Theater in de middag

Zingen, dansen, acteren, verkleedpartijen en vooral zijn indringende verhaal. Barrie Stevens staat op zijn 77e nog altijd in de schijnwerpers en weet zijn publiek met een lach en traan te raken in I’m an Artist. Een intiem levensverhaal in een imposante revue, uitgevoerd door slechts twee artiesten: multi-talent Barrie Stevens en toetsenist Alberto Klein Goldewijk.

Zijn levensverhaal ging niet altijd over rozen: zo vluchtte hij naar Nederland, omdat het uiten van zijn geaardheid in Groot Brittannië verboden was en zag al zijn bezittingen tijdens een woningbrand in rook opgaan. Maar zijn doorzettingsvermogen en deelname aan de Soundmixshow maakten van hem de meest positief gestemde, bekendste choreograaf en entertainer van Nederland. Toch kent men dit podiumdier van veel meer: Tita Tovenaar, Ja Zuster – Nee Zuster, ‘de man van’ Leen Jongewaard en de Snip & Snap Revue. En dat is exact wat het publiek in I’m an Artist te zien krijgt.

I’m an Artist is een turbulente reis langs ruim zestig jaar Nederlandse showbizz en voor iedere theaterliefhebber een must om te zien.

Forbo Flooringzaal Bestel

Extra informatie:

Ik wil: Theater op de dinsdagmiddag, Theater in de middag

De Zaanse Regenboog en het Zaantheater

Theater gaat over iedereen en is voor iedereen. Samen met de Zaanse Regenboog , de LHBTIQ+  organisatie van de Zaanstreek, organiseert het Zaantheater voorstellingen met thema’s als seksualiteit, gender, inclusiviteit, genderidentiteit, lhbt-emancipatie en diversiteit. Voorstellingen waarin je jezelf herkent of die je blik verruimen.

Wil je graag naar een voorstelling maar liever niet alleen of vind je het gewoon leuk om met een groepje te gaan. Geef je dan op voor de Film en Theater appgroep van De Zaanse Regenboog. In de app worden voorstellingen (LHBTIQ+ gerelateerd) gedeeld. Je kunt aangeven of en wanneer je naar de film/theater wilt en andere sluiten zich daar geregeld bij aan. Mail jouw naam en 06-nummer naar dezaanseregenboog@gmail.com en join the club!

DZR Logo Online Orgineel