Voorstelling Another Kind Of Blue

Another Kind of Blue

WAVE

  • Dans

Met drones, levensgrote animaties en dans laat choreograaf David Middendorp de echte en de digitale wereld in elkaar overvloeien in spectaculaire beelden. WAVE is een verrassende en spannende mix van moderne dans en technologie. De Volkskrant (****): “David Middendorp verbluft met dansers en drones die samensmelten in een betoverende wereld.”

David presenteert in dit programma vier choreografieën, waarvan er twee gloednieuw zijn: Frequentie & Frequentie² en Wereldleiders 2.0. Ook keren twee van zijn beste en meest geliefde dansstukken terug: Airman, Flyland in a room en Face Machine.

Albert Heijnzaal Bestel

Extra informatie:

Ik wil: Iets nieuws ontdekken, Tip van Kim, Avondje uit

De pers over Another Kind of Blue

Ter plekke zie je zowel het hilarische resultaat op megascherm als the making of met vlug wisselende dansers onder lampen en camera’s. Het vereist wat technisch vernuft maar dan heb je ook letterlijk een gekkegezichtenmachine.

Theaterkrant over Face Machine

Technisch minstens zo ingenieus is Middendorps nieuwste creatie Wereldleiders, die als enige van de vijf choreografieën ook zwartgallig en verontrustend durft te zijn

Theaterkrant over Wereldleiders

Choreograaf David Middendorp verbluft met dansers en drones die samensmelten in een betoverende wereld.

De Volkskrant over Airman

Dit is een vernieuwend dansspektakel waar voor iemand die niets met dans heeft ook meer dan genoeg te beleven valt. Knap!

Eindhovens Dagblad over o.a. Airman en Flyland