Adam Eva Banner 1584X643 Nw
Voorstelling Adam En Eva

Adam & Eva 2.0

Ellen Pieters & Han Oldigs

  • Theater & Toneel, Theater in de middag

In Adam & Eva 2.0 spelen Ellen Pieters en Han Oldigs twee buitenaardse wezens die een planeet creëren en die aarde noemen. Vol enthousiasme storten ze zich in een soms sensuele en hilarische ontdekkingsreis, met alle gevolgen van dien.

Ze gaan hier zo in op dat ze de gedaantes van de man en de vrouw aannemen. We zijn er getuige van hoe ze elkaar ontdekken. De bevreemding, de verwondering en de nieuwsgierigheid. De landelijke première is in het Zaantheater.

Haye van der Heijden, de auteur: “Na crisissen begint er vaak een soort nieuwe wereld, zo voelt het voor velen. Maar hoe is de oude eigenlijk destijds ontstaan? God of Darwin? Of was er nog iets anders aan de hand? Misschien is de aarde wel geschapen door wezens van een andere planeet. In de komedie Adam & Eva 2.0 krijg je daar een antwoord op. Komisch, ontroerend en wonderbaarlijk.”

In de hoofdrollen acteursechtpaar Ellen Pieters en Han Oldigs. Twee ras-komedianten die beiden veelvuldig genomineerd en onderscheiden werden (o.a. ‘Adèle Conny Jasperina - De Grote Drie’, ‘My Fair Lady’, ‘Wat Zien Ik?!’, ‘Vijftig Tinten - de parodie’, ‘The Full Monty’).

Extra informatie:

Regie: Bruun Kuijt
Met: Haye van der Heijden
Ik wil: Komedie, Theater in de middag