Zomeractiviteiten op het Zomerterras

Samen met JustHoreca en het Horeca Vakcollege biedt het Zaantheater gedurende de hele zomer de mogelijkheid om een hapje en een drankje te nemen met fantastisch uitzicht over de Zaan. Daarnaast organiseert het Zaantheater samen met dtevents kleine activiteiten en evenementen, waaronder mini workshops voor jong en oud. Hier vindt u de programmering met zomerconcerten op vrijdag (vanaf 20 augustus) en zomeractiviteiten op zaterdag en zondag.

Zomerconcert met Niek van Wiggen & Friends (helaas geannuleerd vanwege de aangescherpte maatregelen)                
Datum: vrijdag 27 augustus
Tijd: 20:00 tot 22:00 uur
Geniet elke vrijdagavond vanaf 20.00 uur op het Zaantheater Zomerterras van borrels, bites, diner & live muziek. Luister op vrijdag 20 augustus naar Niek van Wiggen & Friends. Swing, zing en klap op uw plek mee met de muziek!

___________________________________________________________________________

Zomeractiviteit op zaterdag - Workshop gitaarspelen met Ruben Hoeke
Datum: zaterdag 28 augustus
Tijd: 12:00 tot 16:00 uur
Prijs: € 32,50 p.p. (inclusief een drankje op het Zomerterras)
Zou u ook graag een aantal nummer willen kunnen spelen op uw gitaar, terwijl de zon langzaam ondergaat op het strand? Of heeft u al veel ervaring met gitaarspelen en wilt u uzelf nog meer ontwikkelen, maar weet u niet hoe? Dan is de workshop gitaarspelen met Ruben Hoeke zeker iets voor u! De meerdere malen onderscheiden gitarist Ruben Hoeke geeft sinds 2008 succesvolle gitaarworkshops door Noord-Holland.

__________________________________________________________________________________

Zomeractiviteit op zondag - Muziek maken aan de Zaan
Datum: zondag 29 augustus
Tijd: 12:00 tot 16:00 uur
Heb je altijd al gedroomd om samen op het podium te staan en muziek te maken? Dat kan nu! Kom op zondagmiddag naar het Zaantheater en beleef samen met andere kinderen een muzikale middag. Wij hebben diverse muziekinstrumenten en onder begeleiding van andere kinderen, maken jullie muziek en mag je ook echt optreden voor publiek.