Zangers, spelers en kostuumhulpen gezocht

Herinnert u zich Zaans Vuur nog, de grootse, feestelijke jubileumvoorstelling met heel veel Zaankanters ter gelegenheid van het 15-jarig jubileum van het Zaantheater in 2013? In december 2018 bestaat het Zaantheater 20 jaar en dat gaan we vieren met net zo’n grootse productie. Voor onze nieuwe jubileumvoorstelling zoeken we Zaanse zangers, spelers en kostuumhulpen. 

Over de voorstelling
We gaan van 11 t/m 16 december, in de donkere dagen voor kerst, een muziektheaterspektakel maken, gebaseerd op De Notenkraker van Tsjaikovski. Met Zaanse dansers, Zaanse dansscholen, Zaanse spelers, een groot koor en professionele acteurs. Ook het creatieve team is professioneel: de regie is in handen van Bruun Kuijt en Wiske Sterringa schreef een heerlijk, humorvol script, speciaal voor het Zaantheater. Op vijftien bekende melodieën van de prachtige muziek heeft Wiske teksten geschreven voor een koor. Muzikaal leider Bas Odijk maakt de arrangementen. Heleen Heintjes ontwerpt de kostuums.

Heeft u er altijd al eens van gedroomd om op het podium van het Zaantheater te staan in een grootse voorstelling? Of vindt u het leuk om achter de schermen mee te helpen? We zoeken voor De Zaanse Notenkraker:

- Koorleden. Bekijk de oproep

- Fysiek ingestelde spelers. Bekijk de oproep

- Kostuumhulpen. Bekijk de oproep