Zaantheaterpubliek krijgt korting bij The Mail Company

Zaandam, donderdag 12 november 2021

Wat is gezelliger dan voor of na een theaterbezoek lekker een hapje te eten? Vanaf deze week krijgt het Zaantheaterpubliek korting bij The Mail Company op de Dam. Op vertoon van uw ticket van de voorstelling van die dag ontvangt u bij dit bekende Grand Café tien procent korting op uw hele rekening*.

“Al meer dan vijfentwintig jaar is The Mail Company een toonaangevende horecalocatie in Zaandam,” vertelt Vincent van Zijtveld executive chef van The Mail Company. Het Grand Café dankt zijn naam aan het postkantoor dat van 1912 tot 1995 was gevestigd in dit statige gebouw op de Dam. Op slechts twee minuten lopen van het Zaantheater, is een theaterbezoek ideaal te combineren met een hapje eten bij The Mail Company .

Wat uniek is aan het The Mail Company is dat het Grand Café de hele dag open is. Vincent: “Je kunt bij ons ontbijten, maar ook borrelen. Je kan ’s middags pannenkoeken komen eten met je kinderen of ’s avonds romantisch dineren met je vriendin.” Op de kaart staan klassieke grandcafégerechten met een twist. Vincent: “De saté wordt op dit moment het meest besteld, op de voet gevolgd door de Damburger.” Wat verder kenmerkend is voor de gerechten van The Mail Company is dat de keuken gebruik maakt van lokale Zaanse producten. “En heel belangrijk, we staan bekend om grote porties, niemand gaat met een lege maag de deur uit.”

Dus heeft u zin om een keer lekker te eten voor of na uw theaterbezoek? Vincent hoopt u te zien in The Mail Company.

*Lopende acties zijn hiervan uitgezonderd.