Zaantheater organiseert online zoomvoorstelling ‘Carmen’ inclusief nagesprek met Tania Kross

Zaandam, 5 mei 2021

Na het succes van de Zoomvoorstelling ‘ADEM’ op 6 april jongstleden van Nasrdin Dchar inclusief boeiend nagesprek, organiseren wij opnieuw een exclusieve online voorstelling. Op maandag 10 mei kijken we gezamenlijk via videoplatform Zoom naar de registratie van de vurige opera 'Carmen' kijken, met operazangeres Tania Kross in de hoofdrol. Programmeur Kim Muller heet u vooraf welkom en na afloop schuift Tania Kross hoogstpersoonlijk aan voor het nagesprek en het beantwoorden van al uw vragen.

Met uitzonderlijk veel succes liet Tania Kross haar jeugddroom in vervulling gaan: een speciaal voor haar bewerkte versie van haar lievelingsopera ‘Carmen’. De voorstelling kreeg prachtige recensies. Tania wist heel Nederland mee te slepen in dit liefdesverhaal vol passie en verraad. Het meesterwerk van Georges Bizet met alle bekende aria’s en melodieën blijkt in een fris, modern jasje nog altijd onze gemoederen behoorlijk bezig te kunnen houden. Tania Kross werd bijgestaan door de Nederlandse sopraan Francis van Broekhuizen in de rol van Micaëla en tenor Charles Hens als Don Jose. Daarnaast was Carlos Denia, een van de beste flamenco-zangers van Spanje, te zien als toreador Escamillio.

Mis het niet!
Het Zaantheater nodigt iedereen uit om op maandagavond 10 mei om 19.30 uur samen deze prachtige opera te bekijken. De voorstelling is inmiddels uitverkocht maar u kunt zich hier aanmelden voor de wachtlijst.