Zaantheater opent Zomerterras met (kids) events en muziek

Zaandam, 28 mei 2021

Vanaf donderdag 3 juni is het terras van het Zaantheater weer open voor publiek. Samen met JustHoreca en het Horeca Vakcollege biedt het Zaantheater gedurende de hele zomer de mogelijkheid om een hapje en een drankje te nemen met fantastisch uitzicht over de Zaan. Daarnaast organiseert het Zaantheater samen met dtevents kleine activiteiten en evenementen, waaronder mini workshops voor jong en oud. Er valt de hele zomer veel te beleven op het terras van het Zaantheater, alles binnen de dan geldende Coronamaatregelen.

Voor het komende zomerseizoen brengt JustHoreca samen met het Zaantheater een vernieuwend culinair concept voor het zomerterras. Naast het personeel van JustHoreca is er in de keuken van het Zaantheater ook plaats voor nieuw keukentalent. In samenwerking met het Horeca Vakcollege en sociaal werk- en leerbedrijf Werkom krijgen geïnteresseerden in een carrière in de horeca de mogelijkheid om meer dan een kijkje in de keuken te nemen bij het restaurant en te ervaren hoe mooi het horeca vak is. Zij krijgen de kans om mee te draaien in de keuken en te proeven van het leven als kok. De chef-kok heeft zijn sporen reeds verdiend in top of the bill restaurants en hotels en stuurt de flamboyante keukenbrigade aan. De borrel, bites & dinner menukaart bestaat uit vele heerlijke kleine gerechten waarmee u een lunch of diner kunt samenstellen.

Naast lunch, borrel en diner valt er deze zomer van alles te beleven op en rondom het terras van het Zaantheater. Het theater organiseert, samen met dtevents, grote en kleine evenementen voor jong en oud. Van leuke kinderactiviteiten op zondagmiddag op het plein voor het theater tot workshops in het theater. Gastprogrammeur Loet van der Lee stelt een uitdagend live muziekprogramma samen voor op de vrijdagavond op het terras.

Openingstijden
Het Zaantheater Zomerterras is vanaf 3 juni elke donderdag t/m zondag geopend vanaf 12.00 uur. Vanaf 5 juni is ook ons café en restaurant binnen weer geopend voor lunch en diner verzorgd door JustHoreca en het Horeca Vakcollege. Reserveren is mogelijk en kan telefonisch via 075 6 555 345 of per mail via events@zaantheater.nl.