Zaantheater gesloten t/m 9 februari

Zaandam, 12 januari 2021

Beste bezoeker,

Vanavond is bekend gemaakt dat de landelijke maatregelen die golden van 14 december t/m 19 januari met drie weken worden verlengd. Voor het Zaantheater betekent dit helaas dat wij onze deuren in elk geval tot en met 9 februari 2021 gesloten moeten houden.

Dit betekent ook dat alle voorstellingen tussen 20 januari en 9 februari helaas niet door kunnen gaan op de geplande datum. Wij gaan in overleg met de artiesten en producenten op zoek naar een nieuwe datum voor deze voorstellingen. Alle bezoekers met kaarten ontvangen binnenkort van ons per voorstelling bericht of de voorstelling verplaatst of definitief geannuleerd wordt. 

Wachtlijsten per voorstelling
U kunt zich momenteel voor veel voorstellingen inschrijven voor de wachtlijst. Zodra zeker is dat een voorstelling door kan gaan, of zodra we weer meer bezoekers in onze zalen mogen toelaten, nemen we op volgorde van inschrijving contact op met de bezoekers op de wachtlijst. U kunt op dat moment besluiten om alsnog kaarten te kopen.

Wij hopen natuurlijk van harte dat we vanaf 10 februari weer verder kunnen gaan met onze programmering. Om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws kunt u zich aanmelden voor onze Nieuwsbrief, of volg ons op Facebook en Instagram.

Met vriendelijke groet,

Zaantheater