Zaantheater gesloten t/m 19 januari

Zaandam, 14 december 2020

Beste bezoeker,

Na het positieve nieuws van vorige week, dat we tot half januari in elk geval open mochten blijven voor 30 bezoekers per voorstelling, bleek vandaag echter tot onze grote teleurstelling dat nog strengere maatregelen nodig zijn om de verspreiding van het coronavirus terug te dringen. Het hoge aantal besmettingen heeft ertoe geleid dat de overheid een volledige lockdown heeft afgekondigd van 15 december 2020 tot en met 19 januari 2021. Dit betekent dat ook alle theaters hun deuren moeten sluiten.

De sluiting van het Zaantheater betekent dat alle voorstelling tussen 15 december en 19 januari helaas niet door kunnen gaanWij gaan in overleg met de artiesten en producenten op zoek naar een nieuwe datum voor deze voorstellingen, zodat onze bezoekers hopelijk op een later moment alsnog kunnen genieten van hun voorstelling. Alle bezoekers met kaarten ontvangen binnenkort van ons per voorstelling bericht of de voorstelling verplaatst of definitief geannuleerd wordt. 

We verheugden ons enorm op de programmering van 'Theater voor 30' die we speciaal voor u in december en januari gepland hadden en waardoor artiesten de kans kregen om op te treden, en onze bezoekers zich voor even konden onderdompelen in ons mooie culturele aanbod. Vanaf 20 januari 2021 hopen we natuurlijk weer 30 bezoekers per voorstelling te mogen ontvangen. Als een voorstelling nu al uitverkocht is, kunt u zich bij een aantal voorstellingen inschrijven voor een wachtlijst

We hopen dat u ondanks de beperkingen steun en geluk vindt bij vrienden en familie en een mooie kerstperiode tegemoet gaat. Wij houden onze rug recht en hopen u in het nieuwe jaar weer te kunnen ontmoeten! 

Alle medewerkers van het Zaantheater