Zaantheater gaat de Zaanstreek in

Het Zaantheater bemant de komende zomer kraampjes op diverse evenementen.

Zaanse UITmarkt
Zaterdag 1 september
12.00 - 23.00 uur
De UITmarkt is het feestelijke startschot voor het Zaanse culturele seizoen. Op de Rozengracht komen zaterdag 1 september alle lokale cultuuraanbieders samen om je een voorproefje te geven van het nieuwe seizoen. Met o.a. optredens van Paul de Munnik, Rosanna Hofman en Nationaal Jeugd Musical Theater. Ook Peppa Pig is aanwezig voor een meet & greet met de kinderen. Van ca. 12.30  - 14.15 uur.

Het Zaantheater bestaat 20 jaar! Daarom bieden wij alleen vandaag - vanaf de opening van de Zaanse Uitmarkt - voor 20 voorstellingen: 20 kaarten voor € 20 per kaart.

De kortingskaarten zijn zowel aan de stand van het Zaantheater als op de website verkrijgbaar. Wees er snel bij, want op=op! 
Hembrug Happening
Zondag 9 september
11.00 - 19.00 uur
Op zondag 9 september zal het Hembrugterrein, één van Zaanstreeks best bewaarde geheimen gelegen tussen de Zaan en het Noordzeekanaal, opnieuw in het teken staan van live muziek, goed eten, kindervermaak en meer. Vanuit het Zaantheater wordt een optreden gegeven door Banwakaboom. De voorstelling van Banwakaboom speelt om 13.00 en 15.00 uur en duurt ca. 30 minuten per keer.