Zaanstormend 2019 zoekt jong talent!

 

Zaanstormend, het grootste open podium uit de Zaanstreek, is dit jaar op zoek naar talenten tussen de 10 en 13 jaar. Kun jij goed zingen, dansen, of heb je andere talenten? Griezelig grandioos!

Tijdens Zaanstormend bundelen FluXus centrum voor de kunsten en het Zaantheater hun krachten. De acts, die via de filmpjes geselecteerd worden, kunnen begeleiding krijgen van professionals uit het netwerk van FluXus. Zo sta je sterker en stoerder op het toneel en werken we samen om een goede show neer te zetten. Meedoen met Zaanstormend en de coaching is gratis!

De Albert Heijnzaal van het Zaantheater wordt op 12 mei 2019 omgetoverd tot een heus spookhuis. Er is een griezel in het theater en wij hebben jullie hulp nodig haar te verjagen!

Wil je meedoen? Stuur dan een filmpje met jouw act als link of bestand vóór 28 februari naar sbuckers@zaantheater.nl. Het filmpje mag maximaal 3 minuten duren. Je act mag gebaseerd zijn op het thema griezelen, maar dat hoeft niet. Laat in je filmpje ook weten wie je bent. Begin maart laten we je weten of je mee mag doen. Zien we jou 12 mei? Geef je dan nu op!