Word lid van het programmeringsteam van Theater op de Dinsdagmiddag

Update 21 december: We hebben voldoende nieuwe aanmeldingen dus u kunt zich niet meer aanmelden voor het programmeringsteam. Vanwege de huidige lockdown ontvangt u in het nieuwe jaar bericht van ons.

 

Zaandam, 14 december 2021

Bent u theaterliefhebber en zestigplus, en lijkt het u leuk om samen met een enthousiast team vrijwilligers de programmering van onze ‘Theater op de Dinsdagmiddag’-serie te verzorgen? Dat kan! Wij zijn namelijk op zoek naar nieuwe leden voor dit bijzondere programmeringsteam.

“Er is niks leukers dan samen op jacht te gaan naar mooie voorstellingen,” vertelt teamlid van het eerste uur Jeltje Siebeling enthousiast. Meteen na haar pensioen tien jaar geleden, sloot Jeltje zich aan bij het programmeringsteam. Zo’n veertien keer per jaar programmeert het Zaantheater een speciaal programma op de dinsdagmiddag. Jeltje: “We gaan zelf op pad om voorstellingen te zien door het hele land. Samen met onze programmeur Kim Muller stellen we zo een mooi programma samen voor 'Theater op de Dinsdagmiddag'.”

Aan het begin van het seizoen geven de teamleden een presentatie van de geselecteerde voorstellingen. Jeltje: “Dat is altijd heel spannend maar ook harstikke leuk.” En op dinsdagmiddagen zijn de leden gastheer of -dame. “Samen staan we in de foyer om  het publiek te begroeten. En na afloop van de voorstelling drinken we met zijn allen nog wat. We zijn echt een leuke club.”

Ook lid worden?
Vind u dit interessant klinken? Het team is op zoek naar nieuwe leden, zestigplussers die houden van theater en het leuk vinden om voorstellingen te gaan zien en te programmeren. U moet uiteraard in de gelegenheid zijn om op dinsdagmiddag bij de voorstellingen aanwezig te zijn. En het is fijn als u in het bezit bent van eigen vervoer. We zijn op zoek naar mensen die uit de Zaanstreek komen en een Zaans netwerk hebben. Gezien de samenstelling van het team vragen wij vooral ook mannen om te reageren.