We gaan weer open!

Zaandam, 28 mei 2021

Lief publiek,

De vlag kan uit! Het moment waar we zo lang naar hebben uitgekeken is éindelijk daar: onze deuren mogen vanaf 5 juni weer open voor publiek! Na bijna zes maanden kunnen we echt niet wachten om u weer te zien. We beginnen nog klein, met maximaal 50 personen (zonder toegangstest), maar als alles gaat zoals verwacht mogen we vanaf juli verder opschalen en gaan we een fantastisch nieuw seizoen tegemoet!

Vanaf volgende week is er meteen volop leven in én rondom ons theater. Zo hebben we een aantal bijzondere voorstellingen staan voor een klein publiek, zoals de splinternieuwe toneelvoorstelling 'De Koning is dood, leve de Koning' op 18 en 19 juni, een eerbetoon aan Bram van der Vlugt, en kunt u op 26 juni een uniek concert van De Kift bijwonen op een hele bijzondere plek. Zin om 's middags naar het theater te gaan? Kom gezellig naar de muzikale voorstelling van Marjolein Meijers & band op donderdagmiddag 17 juni.

Zomerterras aan de Zaan
Verder kunt u ook weer genieten van ons zonnige terras aan de Zaan! Vanaf donderdag 3 juni ontvangen wij u met open armen, koude drankjes en heerlijk eten op ons zonnige terras. Waan u voor even op een vakantie-eiland tussen de palmbomen met uitzicht op het water. Vanaf 5 juni is ook ons café en restaurant binnen weer geopend voor lunch en diner verzorgd door JustHoreca en het Horeca Vakcollege. Reserveren is mogelijk en kan via 075 6 555 345. Het Zomerterras en ons restaurant zijn elke donderdag tot en met zondag geopend vanaf 12.00 uur

Kaartverkoop nieuw seizoen
Als kers op de taart zijn we ook volop bezig met de voorbereidingen van de kaartverkoop voor het nieuwe seizoen. De verwachting is dat de kaartverkoop eind juni zal plaatsvinden. Wij houden u hierover uiteraard op de hoogte. Ondertussen zijn er al veel voorstellingen van het nieuwe seizoen in de verkoop. Bekijk de agenda en verzeker u alvast van kaarten voor Plien en Bianca, Wolter Kroes, Sara Kroos, Roué Verveer, Rayen Panday, ABBA Gold, Checkpoint, Buurman en Buurman, de musical Titanic en vele andere topvoorstellingen!

Wij hopen u binnenkort weer te begroeten bij onze voorstellingen of op ons terras. Wij zijn er helemaal klaar voor.

Hartelijke groet,

Alle medewerkers van het Zaantheater