Voorstellingen seizoen 2019-2020 in de verkoop

Heeft u misgegrepen en geen kaarten kunnen bemachtigen voor Patrick Laureij, Daniël Arends of Peter Pannekoek in dit theaterseizoen? Heeft u twee jaar geleden het concert van de beroemde zusjes OG3NE gemist? Niet getreurd, want het Zaantheater heeft deze voorstellingen nogmaals geboekt. Ook zijn er al andere voorstellingen in de verkoop voor het seizoen 2019-2020.

>Patrick Laureij – Nederlands hoop (reprise)
Vrijdag 4 oktober 2019 – 20.15 uur

"Hee man, Patrick a.k.a. de Knotmaestro hier. Mijn tweede show is getiteld ‘Nederlands Hoop’. Het zou tof zijn als je langskomt", aldus Patrick Laureij. Wat moeten we hier nog aan toevoegen? Dat hij voor zijn eerste programma genomineerd werd voor de Neerlands Hoop, de prijs voor het meest veelbelovende cabarettalent? 
Kaarten v.a.: € 17,50 (3e rang, incl. pauzedrankje en garderobe)
Bestellen

>Louise Korthals - Alles is er
Vrijdag 4 oktober 2019 – 20.30 uur
In 2011 won ze het Amsterdams Kleinkunst Festival, voor haar eerste avondvullende programma ontving ze de cabaretprijs Neerlands Hoop en ook haar tweede show werd met een sterrenregen ontvangen. Hebben we er met Louise Korthals een nieuwe cabaretvedette bij? Daar lijkt het sterk op!
Kaarten v.a.: € 21,30 (incl. pauzedrankje en garderobe)
Bestellen

>Najib Amhali - Waar was ik?
Donderdag 10 t/m zaterdag 12 oktober
'Waar was ik?' geeft het antwoord op de vraag waarom Najib vorig jaar genoodzaakt was zijn show te cancellen. 'Waar was ik?' dacht de clown die de mensen vermaakte maar achter
het masker een man, een vader en een echtgenoot verborg die worstelden met zichzelf. Een nieuwe theatershow van Najib Amhali.
Kaarten v.a.: € 27,50 (incl. pauzedrankje en garderobe)
Bestellen

>Kaj Gorgels - Effe relativeren
Zaterdag 19 oktober 2019 – 20.15 uur
“Effe relativeren” is de eerste one-man theatershow van Kaj Gorgels. Op social media werd Kaj bekend door ‘Kaj’s typetjes’ en inmiddels heeft hij een enorm aantal followers op diverse online kanalen.
Kaarten v.a.: € 15,05 (incl. pauzedrankje en garderobe)
Bestellen

>Kinky Boots - De hilarische en ontroerende Broadwayhit
Vrijdag 21 en zaterdag 23 november 2019 – 20.15 uur
Zondag 24 november 2019 - 15.00 uur
Dé grootste reizende musical van het nieuwe seizoen, voor het eerst in Nederland! De keuze van de gezamenlijke schouwburgen en theaters. Met Vajèn van den Bosch, Naidjim Severina, Jonathan Demoor e.v.a.In deze hilarische, brutale en ontroerende musical erft Charlie de slechtlopende schoenenfabriek van zijn vader. Dan komt Simon op zijn pad. De als bokser opgevoede Simon gaat het liefst door het leven als de flamboyante Lola. Om de fabriek te redden storten Charlie en 'Lola' zich op de markt van kinky laarzen voor dames die eigenlijk geen dames zijn. Niet iedereen in de fabriek is even blij met deze nieuwe richting. Een met prijzen overladen, waarvan 6 Tony’s en 3 Olivier Awards, feel-good musical over nieuwe kansen en jezelf kunnen zijn, met swingende choreografieën en muziek van wereldster Cyndi Lauper.
Kaarten v.a.: € 28,35 (incl. pauzedrankje en garderobe)
Bestellen

>Lenette van Dongen - Paradijskleier (reprise)
Vrijdag 29 november 2019 – 20.15 uur
Zit je tussen droom en werkelijkheid gevangen uitgeput op de bank en weet je het ook allemaal effe niet meer? In Paradijskleier zal Lenette van Dongen op een hilarische wijze jouw dromen fileren en je weer verliefd laten worden op je eigen werkelijkheid.
Kaarten v.a.: € 16,00 (incl. pauzedrankje en garderobe)
Bestellen

>Giovanca honours Diana Ross
Zaterdag 14 december 2019 – 20.15 uur
In “Giovanca honours Diana Ross” eert Giovanca haar grote idool. Met liedjes, bewerkingen en verhalen neemt ze je mee door de verschillende periodes en hoogtepunten in Diana’s carrière, van de sixties tot nu, van The Supremes, naar The Wiz, Diana’s succesvolle solo-carrière, tot de grand diva die haar 75e verjaardag in volle glorie viert.
Kaarten v.a.: € 19,30 (incl. pauzedrankje en garderobe)
Bestellen

>Waylon - My Heroes Have Always Been Cowboys
Zondag 15 december 2019 – 20.15 uur
Begeleid door een zevenkoppige band brengt hij onder de titel My Heroes Have Always Been Cowboys een twee maal een uur durend theaterconcert over zijn jeugd, het jaar bij Waylon Jennings en de rouw na zijn dood, die leidde naar een zwerversbestaan. Na de pauze blikt Waylon terug op zijn nieuwe start bij Holland’s Got Talent, terug naar de roots met Common Linnets en uiteindelijk de rust van het nieuwe vaderschap.
Kaarten v.a.: € 32,70 (incl. pauzedrankje en garderobe)
Bestellen

>Daniël Arends – Meer van hetzelfde (deel 1) (reprise)
woensdag 22 en donderdag 23 januari 2020 – 20.15 uur
“Daar ben ik weer lieve mensen. Met mijn cynische grappen, quasi-filosofische inhoud en gespeelde nonchalance. U krijgt vanavond alles exact zoals u dat van mij gewend bent. Behalve dan dat deze show echt niet meer te onderscheiden is van de vorige.”
Kaarten v.a.: € 20,00 (3e rang, incl. pauzedrankje en garderobe)
Bestellen

>Peter Pannekoek – Later was alles beter (reprise)
donderdag 30 januari 2020 – 20.15 uur
Peter Pannekoek. Supertalent. Je kent hem van The Roast of Gordon, Dit Wat Het Nieuws, De Wereld Draait Door en Comedytrain. Hij is slim. Gevaarlijk. Ontwapenend. Hij is terug. Zoals hij zelf zegt: “Het oude is aan het sterven en het nieuwe is nog niet geboren.”
Kaarten v.a.: € 17,50 (3e rang, incl. pauzedrankje en garderobe)
Bestellen

>OG3NE – Sweet Harmony Tour
Vrijdag 21 februari 2020 – 20.15 uur

OG3NE is na het winnen van ‘The Voice Of Holland’ (2014) en ‘Beste Zangers’ (2016) definitief doorgestoten naar de top van de Nederlandse muziekwereld. Met hun deelname aan het Eurovisie Songfestival (2017) zette OG3NE zich ook internationaal op de kaart.
Kaarten v.a.: € 36,00 (3e rang, incl. pauzedrankje en garderobe)
Bestellen

 >Ali B. – Koorts (reprise)
Woensdag 4 maart 2020 – 20.15 uur

In Koorts meet Ali de temperatuur van de Nederlandse maatschappij. Want Nederland is misschien niet ziek maar heeft wel koorts.
Kaarten v.a.: € 23,14 (3e rang, incl. pauzedrankje en garderobe)
Bestellen

 > Fred van Leer – Leer van Fred Live (reprise)
Woensdag 25 maart 2020 – 20.15 uur

Verzamel je moeder, dochters, zussen en vriendinnen en kom naar deze show. Leer van Fred Live wordt een hilarische avond uit voor alle vrouwen die the do’s and dont’s willen weten op het gebied van kleding.
Kaarten v.a.: € 26,00 (3e rang, incl. pauzedrankje en garderobe)
Bestellen