Extra voorstellingen. Mis het niet!

Heeft u misgegrepen en geen kaarten kunnen bemachtigen voor Patrick Laureij, Daniël Arends of Peter Pannekoek? Heeft u twee jaar geleden het concert van de beroemde zusjes Og3ne gemist? Niet getreurd, want het Zaantheater heeft deze voorstellingen nogmaals geboekt. Ook zijn er in dit en volgend seizoen extra voorstellingen geprogrammeerd: The Brothers Timisela en de Edwin Evers Band. Wees er snel bij, want deze voorstellingen zijn snel uitverkocht.

>The Brothers Timisela – Hotperdommenou!
Zondag 17 maart 2019 – 15 uur
Ze kwamen uit het niets en opeens stonden ze overal in de Nederlandse theaters voor uitverkochte zalen. Dat was eigenlijk niet eens de bedoeling. In die periode veranderde er veel voor de broers Henry en Joshua. Ze werden vader. Verloren plotseling hun moeder. Het publiek wilde ondertussen meer, meer en meer. Vervolgens namen ze rust. Eventjes maar… want ze zijn terug!
Kaarten v.a.: € 21 (1e rang, incl. pauzedrankje en garderobe)
Bestellen

>Edwin Evers Band – Mooi zo!
zondag 21 april 2019 – 20.15 uur
Na een jaar in het land op diversen festivals en in de openlucht (theaters) gespeeld te hebben gaat de Edwin Evers Band weer de warmte van de theaters opzoeken met een compleet nieuwe theatershow! Met de theatershow Mooi zo! is de Edwin Evers Band terug in de Nederlandse theaters. De band neemt je in deze, compleet nieuwe, theatershow mee naar alles dat mooi is! met de muziek van hun muzikale helden, zowel akoestisch als versterkt. Een avond vol muziek, sketches en humor.
Kaarten v.a.: € 30 (3e rang, incl. pauzedrankje en garderobe)
Bestellen

>Patrick Laureij – Nederlands hoop (reprise)
Vrijdag 4 oktober 2019 – 20.15 uur

"Hee man, Patrick a.k.a. de Knotmaestro hier. Mijn tweede show is getiteld ‘Nederlands Hoop’. Het zou tof zijn als je langskomt", aldus Patrick Laureij. Wat moeten we hier nog aan toevoegen? Dat hij voor zijn eerste programma genomineerd werd voor de Neerlands Hoop, de prijs voor het meest veelbelovende cabarettalent? 
Kaarten v.a.: € 17,50 (3e rang, incl. pauzedrankje en garderobe)
Bestellen

>Daniël Arends – Meer van hetzelfde (deel 1) (reprise)
woensdag 22 en donderdag 23 januari 2020 – 20.15 uur
“Daar ben ik weer lieve mensen. Met mijn cynische grappen, quasi-filosofische inhoud en gespeelde nonchalance. U krijgt vanavond alles exact zoals u dat van mij gewend bent. Behalve dan dat deze show echt niet meer te onderscheiden is van de vorige.”
Kaarten v.a.: € 20 (3e rang, incl. pauzedrankje en garderobe)
Bestellen

>Peter Pannekoek – Later was alles beter (reprise)
donderdag 30 januari 2020 – 20.15 uur
Peter Pannekoek. Supertalent. Je kent hem van The Roast of Gordon, Dit Wat Het Nieuws, De Wereld Draait Door en Comedytrain. Hij is slim. Gevaarlijk. Ontwapenend. Hij is terug. Zoals hij zelf zegt: “Het oude is aan het sterven en het nieuwe is nog niet geboren.”
Kaarten v.a.: € 17,50 (3e rang, incl. pauzedrankje en garderobe)
Bestellen

>OG3NE – Sweet Harmony Tour
Vrijdag 21 februari 2020 – 20.15 uur

OG3NE is na het winnen van ‘The Voice Of Holland’ (2014) en ‘Beste Zangers’ (2016) definitief doorgestoten naar de top van de Nederlandse muziekwereld. Met hun deelname aan het Eurovisie Songfestival (2017) zette OG3NE zich ook internationaal op de kaart.
Kaarten v.a.: € 36 (3e rang, incl. pauzedrankje en garderobe)
Bestellen