Voorstellingen afgelast tot 30 juni

Donderdag 12 maart 2020 | Laatste update: dinsdag 12 mei 2020

Lees ook onze update van 8 april.

Tot onze spijt moeten wij u berichten dat wij op last van de overheid genoodzaakt zijn alle voorstellingen tot 30 juni 2020 te annuleren of uit te stellen in verband met het Coronavirus COVID-19. Alle voorstellingen en evenementen in Nederland mogen voorlopig geen doorgang hebben. De gezondheid en veiligheid van onze bezoekers staat voor ons voorop en daarom zullen ook wij doen wat we kunnen om de verspreiding van het virus tegen te gaan. We hopen op uw begrip voor deze noodmaatregel.

Gezien deze uitzonderlijke situatie en de omvang van de programmering van het Zaantheater kunnen wij u als bezoeker pas in een later stadium informeren over de verdere afwikkeling. Waar mogelijk gaan we samen met de artiest, het impresariaat of gezelschap op zoek naar een nieuwe datum voor de voorstellingen. Gekochte tickets blijven daarvoor geldig.

Wanneer er meer bekend is over de afwikkeling, wordt er per voorstelling een e-mail met informatie naar alle bezoekers verstuurd. Updates over voorstellingen zullen ook beschikbaar komen op de voorstellingspagina’s op onze website.

Wij begrijpen dat bezoekers vragen hebben over de afhandeling van de afgelaste voorstellingen. Wij vragen u echter om begrip voor de grote impact op de organisatie die dit besluit met zich meebrengt en verzoeken u om op dit moment geen contact op te nemen met onze kassa. Zodra er meer bekend is zullen bezoekers van ons bericht ontvangen.

Dank voor uw begrip en pas goed op uzelf!

Angelique Finkers
Directeur Zaantheater