Voorjaarspret voor de hele familie

Zaandam, 25 januari 2022

Van 19 t/m 27 februari rollen wij de rode loper voor je uit want in de voorjaarsvakantie valt er van alles te beleven in het Zaantheater. Ga jij kamperen met Buurman & Buurman of voor het eerst naar de middelbare school met Coco? Er is voor alle leeftijden wat te beleven dus scroll snel verder en ontdek alle voorstellingen van de voorjaarsvakantie.

Première 100% Coco de musical (vanaf 9 jaar)
Zaterdag 19 februari om 19:30
100% COCO, de populaire boekenreeks van Niki Smit, komt naar het theater met een eigen musical! Met Claudia Kanne uit SpangaS als Coco! Coco is gek op mode en draagt haar compleet eigen stijl. Maar als ze op de eerste schooldag wordt uitgemaakt voor Coco de Clown, besluit ze haar panterlaarzen en streepjessokken thuis te laten en als grijze muis door het leven te gaan. Maar hoelang kan Coco dat volhouden?

Ieorg Idur (vanaf 4 jaar)
Maandag 21 februari om 14.00 uur
Meneer Hoppe is stiekem verliefd op zijn buurvrouw, de flamboyante mevrouw Zilver. Maar mevrouw Zilver heeft alleen oog voor haar schildpadje Rudi, die maar niet groeien wil. Dus verzint meneer Hoppe een briljant en krankzinnig plan om zo het hart van mevrouw Zilver te winnen. Gebaseerd op het populaire boek van Roald Dahl.

Zwanenmeer (vanaf 6 jaar)
Zondag 27 februari om 15.00 uur
In de voorjaarsvakantie brengt Holland Opera het sprookje Zwanenmeer, gebaseerd op het beroemde ballet van Tjaikovski en De Wilde Zwanen van Hans Christian Andersen. ''Opera Zwanenmeer voor kinderen is een voltreffer'' - NRC ★★★★

Buurman & Buurman gaan Kamperen (vanaf 4 jaar)
Zondag 27 februari om 13.30 en 16.00 uur
Sluit de voorjaarsvakantie met het hele gezin af met Buurman & Buurman. De buurmannen hebben het afgelopen jaar hard geklust. Een nieuw dak op het huis en de schuur is grondig verbouwd. Dus zijn ze wel toe aan een welverdiende vakantie. Maar Buurman & Buurman kennende gaat dat nooit lang goed.